ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Αυτά είναι τα πρώτα βίντεο που ανέβηκαν στο youtube για τον Παντελίδη! Ποια ήταν η γυναίκα που τα ανέβασε;

To κείμενο το γράφω εν αγνοία της γιατί γουστάρω μια φορά να ακουστεί η αλήθεια! Γιατί πάντα μέσα από δώ θα λέμε την αλήθεια …. και σε όποιον αρέσει … Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να διαβάζει άλλα σάιτ!!


To κείμενο το γράφω εν αγνοία της γιατί γουστάρω μια φορά να ακουστεί η αλήθεια! Γιατί πάντα μέσα από δώ θα λέμε την αλήθεια …. και σε όποιον αρέσει … Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να διαβάζει άλλα σάιτ!!
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρωινό πριν το τραγικό που έτρεξε να μας ¨”απαγορεύσει” να αναρτήσουμε οτιδήποτε είχε να κάνει με τα κατεχόμενα και τα ορμητικά σχόλια στο τραγούδι του Παντελή… από αγάπη και σεβασμό στον φίλο της!
Την επομένη έμελλε να τον χάσει για πάντα!
Για σένα ο Παντέλος θα είναι σίγουρα υπερήφανος…!
Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έπαιξε σε ραδιοφωνικό σταθμό τραγούδι του και συγκεκριμένα στον ΑΡΤ με διευθυντή τότε τον Θοδωρή Ρακιτζή και ήταν εδώ σε τούτο εδω το site που φιλοξενήσαμε την πρώτη του συνέντευξη!

Αυτά όλα φίλοι αναγνώστες είναι καταχωρημένα με ημερομηνίες δεν τα λέμε εμείς… Για αυτό και σεβαστήκαμε , για αυτό και προσπαθούμε ακόμα και σήμερα να μην γράφουμε πολλά θέματα για τον Παντελή και για τις τελευταίες εξελίξεις, δεν το έχουμε συνηδητοποιήσει ακόμα και ΝΑΙ μας πονάει!

Αλλά έλεος πια με τον κάθε lifestyle δημοσιογράφο που τρέχει να καπηλευθεί τη στιγμή και δηλώνει ο πρώτος σε κάτι του Παντελή … εγω εγω εγω ακους από παντού!

Η συνεργάτιδα μας Άστρη Μαυρέα έχει δεχτεί προτάσεις από 3 τηλεοπτικές εκπομπές για να μιλήσει για τον Παντελή και όμως δεν δέχτηκε… “Δεν γουστάρω” είπε να βγω και τέλος! Θέλω να ηρεμήσει η ψυχή του και ας βγαίνουν και ας λένε και ας καπηλεύονται ακόμα και τώρα σα τα όρνια το όνομα του εγώ δεν θα το κάνω!”

Screenshot_9

Και φτάνουμε σήμερα να διαβάζουμε ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο συναδελφους με το ονομα της κατω απο τα βίντεο, να τους βλέπουμε κιόλας με θράσος να σχολιάζουν σε πάνελ και εκπομπές με βάση αυτά τα βίντεο!!!

Μπράβο παιδιά ο Παντελής θα σας βλέπει από ψηλά και θα χαίρεται … Να είστε σίγουροι!

300

Αυτή δεν είναι η πρώτη του οντισιόν !!! 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΟΝΤΟΣΙΟΝ ΠΟΥ Η ΑΣΤΡΗ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ!
Στο παρασκήνιο να πούμε πως ο μαέστρος του Σφακιανάκη δεν τον αφήνει να τραγουδήσει Νότη απέναντι από τον Νότη! Η Άστρη ήταν εκεί μόνη με τον Παντελή…
Το βίντεο το είδαμε σε άλλο σαιτ να παίζει χτες και να αναπαράγεται σαν αποκλειστικό!Και σαν την πρώτη Οντισιον !!!

Όλα τα βίντεο λοιπόν είναι εδώ …. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΝΤΙΣΙΟΝ

Η πρώτη οντισιόν του Παντελή ήταν στο ΡΟΜΕΟ  και ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα! Η Άστρη ήταν εκεί και ανέβασε το βίντεο … Δείτε λοιπόν την πρώτη οντισιόν του!

Αυτά είναι τα τρία πρώτα βίντεο που ανέβηκαν πριν απο τις οντισιόν

Αυτά τα βίντεο είναι απο live του και ειναι τα πρώτα που ανέβηκαν απο την Άστρη …

Το 2009 δεν υπάρχουν πιο παλιά, αλλά επειδή δεν είχαμε τα κινητά που έχουμε σήμερα η κοπέλα προσπαθούσε έστω να ακούγεται ο ήχος από τη φωνή του σωστά! Δεν υπάρχουν πιο παλιά βίντεο στο διαδίκτυο αυτά τα πρώτα βίντεο είναι δικά της!

 

 

Από την πρώτη του παρουσίαση στο Απλά Ελληνικά το www.bizznews.gr ήταν εκεί 

200

Αυτή είναι η Πρώτη του συνέντευξη 27/12/2012 στο www.bizznews.gr

Παντελής Παντελίδης: ”Είμαι καψούρης με τις στιγμές, με την παρέα”

Στην πρώτη του πλατίνα το www.bizznews.gr ήταν εκεί

Παντελής Παντελίδης φτιαγμένος απο πλατίνα: Το Bizznews.gr ήταν εκεί!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!