Παντελής Παντελίδης φτιαγμένος απο πλατίνα: Το Bizznews.gr ήταν εκεί!

Δείτε όλες τις αποκλειστικές φωτογραφίες απο την βραδιά απονομής του διπλά πλατινένιου δίσκου του Παντελή Παντελίδη!


Μια βραδιά γεμάτη θαυμαστές και φίλους του αγαπημένου καλλιτέχνη ήταν η χθεσινή για να γιορτάσουν όλοι μαζί του την τεράστια επιτυχία του. Η πρώτη δισκογραφική του δουλειά ήταν ολόκληρη μια επιτυχία και η αγάπη του κόσμου τον έκανε σχεδόν αμέσως έναν από τους κορυφαίους, αν και στο ξεκίνημά του, της φετινής χρονιάς.

Ο κόσμος στην κυριολεξία έκοψε στα δύο την Λεωφόρο Ποσειδώνος, φώναζε συνθήματα αγάπης και περίμενε υπομονετικά έξω από το μαγαζί για να τον απολαύσει. Ακόμα και εκείνοι που δεν μπήκαν μέσα κατάφεραν να τον απολαύσουν σε γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί για τη βραδιά. Καπνογόνα, φωνές αγάπης και η συγκίνηση του Παντελή Παντελίδη να φτάνει στο ζενίθ.

Τον νεαρό ταλαντούχο καλλιτέχνη τίμησαν με την παρουσία τους στον χώρο πολλοί επώνυμοι φίλοι του. Ο Βασίλης Καράς, ο Νίκος Ζωιδάκης, ο Λευτέρης Πανταζής, η Αμαρυλλίς, η Ελένη Χατζίδου, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ευαγγελία Αραβανή, ενώ και η δισκογραφική του ήταν σύσσωμη στο μαγαζί που ξεκίνησε τη μεγάλη του επιτυχία, στο “Απλά Ελληνικά”, για να γιορτάσει μαζί του!

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο Παντελής πήρε το μικρόφωνο κρατώντας τον διπλά πλατινένιο δίσκο του και ευχαρίστησε την οικογένεια, τους ανθρώπους που τον στήριξαν, τους φίλους του. Οι φωνές του κόσμου τον σταμάτησαν πολλές στιγμές και εκείνος με τα μάτια καρφωμένα πάνω τους έδειχνε να απολαμβάνει όσο τίποτα τη στιγμή.

Βουρκωμένος σε πολλά σημεία της βραδιάς αλλά γεμάτος χαμόγελο παράλληλα και ευτυχία τραγούδησε μαζί τους όλες τις μεγάλες επιτυχίες του για περίπου μια ώρα σε μια μίνι συναυλία που ο κόσμος του περίμενε πως και πως.

 Χαρακτηριστική φιγούρα στη βραδιά ο επιχειρηματίας που στήριξε και στηρίζει τον Παντελή από τα πρώτα του επίσημα βήματα ένα χρόνο πριν. Ο Κώστας Μπερτάκης! Μακριά από τα φώτα και τις κάμερες στεκόταν για ακόμα μια φορά δίπλα του με χαμόγελο και υπερηφάνεια!
Ένας χρόνος επιτυχίας, ένας χρόνος με πολλές στιγμές δημιουργίας και πολλά χρόνια πίσω σκληρής δουλειάς και αγάπης. Χτες αποτυπώθηκαν όλα σε έναν διπλά πλατινένιο δίσκο…
Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε τα καλύτερα και μια λαμπρή συνέχεια στον καλλιτέχνη που κατάφερε να αποδείξει πως το όνειρο μπορεί πολλές φορές να γίνει μια όμορφη πραγματικότητα αρκεί να το θέλεις.
Τέλος να σας θυμήσουμε πως ο Παντελής Παντελίδης είναι και υποψήφιος σε δύο κατηγορίες των VMA του MAD.
Φωτογραφικό Υλικό για το Bizznews.gr: Γιάννης Γκογκόπουλος


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!