Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Κάποιες σχέσεις τελειώνουν, δεν το καταλαβαίνω τώρα αυτό»


Για την πρώην συνεργάτιδά της, Βίκυ Καγιά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερινά, η παρουσιάστρια του First Dates Ζενεβιέβ Μαζαρί, καθώς βρέθηκαν στο ίδιο event.

«Δεν είναι η πρώτη φορά, φαντάζομαι δεν θα είναι και η τελευταία. Προς Θεού, δεν ξέρω τι μου λες… Με την Βίκυ δεν έχουμε επικοινωνία αλλά δεν έγινε κάποιο σκηνικό. Δηλαδή ήμασταν σε ένα event πάρα πολύ όμορφο, με κόσμο που ξέρω εκ παιδιόθεν. Δεν διασταυρώθηκαν τα βλέμματα μας».

«Δηλαδή δεν την είδα την Βίκυ, ήμασταν σε εντελώς διαφορετικό τραπέζι. Θα ρωτήσω τον σύζυγο μου, δεν το ξέρω παιδιά! Είμαι αλλού! Δεν το πήρα χαμπάρι! Γιατί όμως να μην τον χαιρετίσει τον άντρα μου; Αυτό είναι το θέμα;».

«Όχι, ότι χαιρέτησε τον άνδρα του και δεν χαιρέτησε εσένα» απάντησε τότε η ρεπόρτερ της εκπομπής με την Ζενεβιέβ Μαζαρί να επιμένει πως «δεν το είδα παιδιά αυτό, δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν ξέρω τι μου λέτε. Δεν αμφισβητώ το ρεπορτάζ σας, πραγματικά μπορεί αν ήμουν εγώ αλλού. Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο event με πάρα πολύ κόσμο».

«Με την Βίκυ δεν έχουμε κρύψει ότι δεν έχουμε επικοινωνία και νομίζω ότι είναι πολύ φυσιολογικό. Κάποιες σχέσεις τελειώνουν, προχωράμε και δεν το καταλαβαίνω τώρα αυτό. Δηλαδή το βρίσκω και λίγο αστείο το ότι το συζητάμε αυτό… Έχουμε πάρει διαφορετικούς δρόμους, δεν το θεωρώ περίεργο».

 

 

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!