Ξέσπασε ο Τάσος Σοφρωνίου για το GNTM: «Mας έβριζαν πολύ άσχημα και μας κακολογούσαν»


Για την εμπειρία του ως κριτής του GNTM μίλησε ο Τάσος Σοφρωνίου σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Ο πρώην κριτής του ριάλιτι μόδας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχτηκαν αλλά και για τους ανθρώπους που προσπάθησαν να τους εκμεταλλευτούν.

«Δεχθήκαμε πάρα πολύ πόλεμο και εσωτερικά και εξωτερικά. Γιατί, κανείς δεν ήθελε να μπούνε τρεις άλλοι άνθρωποι σε ένα χώρο, ο οποίος έχει ήδη ένα κατεστημένο στο ποιος λειτουργεί και ποιος παρουσιάζει, με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργήσει κάποιες φορές κάποιες τριβές.

Πολλοί άνθρωποι για κάποιο λόγο, που εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είχε να κάνει με την απειλή που ένιωσαν ότι εν δυνάμει είμαστε τρεις παρουσιαστές και σε περίπτωση που αυτό πετύχαινε, είχαμε τρεις παρουσιαστές έτοιμους να κλείσουν συμβόλαια και να πάρουμε μεγάλες εκπομπές. Θεωρώ ότι ο λόγος που έγινε όλο αυτό το πανηγύρι είναι για να μην καταφέρουμε να το τερματίσουμε εκεί πέρα που ξέραμε ότι μπορούσε να πάει» ανέφερε αρχικά ο Τάσος Σοφρωνίου.

Στη συνέχεια ο πρώην κριτής του GNTM εξήγησε πως: «Όχι μέσα από το κανάλι, αλλά από οποιονδήποτε ερχόταν εν δυνάμει να εκμεταλλευτεί την πολύ γενναιόδωρη φιλοξενία που είχαμε στην εκπομπή. Ήρθε πάρα πολύς κόσμος με δικό του τρόπο για να προσπαθήσει να κάνει καριέρα στη δική μας πλάτη. Οι περισσότεροι που ήρθαν καλεσμένοι ήρθαν γιατί είχαν δικές του ατζέντες να κάνουν δικά τους πράγματα.

Θεωρώ ότι είναι λίγο φθηνό και το φθηνό δεν είναι κάτι που συνηθίζω να συνυπάρχω σε οποιοδήποτε κομμάτι της ζωής μου και της καριέρας μου. Πάρα πολλοί άνθρωποι μας έβριζαν πολύ άσχημα και μας κακολογούσαν. Ήρθαν, μας έδειξαν τη δουλειά τους, τους φερθήκαμε με τον πιο άψογο τρόπο και μετά συνέχισαν να μας βρίζουν. Αυτό λέει πάρα πολλά. Πολλά γι’ αυτούς που έρχονται φιλοξενούμενοι σε ένα σπίτι και τρώνε και πίνουν και γίνονται γνωστοί και λέει πολλά για εμάς που είχαμε την παρρησία και τον επαγγελματισμό ποτέ να μην βγούμε και πούμε κακή κουβέντα για κανένα».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!