Ξένια Καλογεροπούλου: «Ο Φέρτης μου είπε ότι ήθελε να ζήσει με την Τσανακλίδου και άμα βαρεθεί να γυρίσει σε μένα»


H Ξένια Καλογεροπούλου μίλησε σε συνέντευξή της τόσο για την σχέση της με τον Γιάννη Φέρτη, όσο και την μακροχρόνια συνεργασία τους.

Η σπουδαία ηθοποιός που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» αρχικά, αναφέρθηκε στη γνωριμία τους:

«Με τον Γιάννη Φέρτη γνωριστήκαμε παίζοντας μαζί σε μία ταινία κι από εκεί γίναμε αχώριστοι. Και στο σπίτι και στην οθόνη και στη σκηνή. Ο σκηνοθέτης, ο Τίτος Φαρμάκης φαντάστηκε πως θα ήταν πολύ ωραίο να φτιάξουμε ένα καλλιτεχνικό σχήμα οι τρεις μας. Αυτός είχε την ιδέα και με αυτόν ξεκινήσαμε τη συνεργασία. Μας άρεσε και στην αρχή νομίζω πως δεν καταλαβαίναμε τη σημασία του πράγματος, ήταν σαν παιχνίδι. Περάσαμε πολλά με τον Γιάννη και καλά και κακά και θριάμβους και αποτυχίες. Αυτά τα δέκα χρόνια που ήμασταν μαζί, περάσαμε πολλά. Μάλιστα, αρκετά χρόνια μετά, όταν είχαμε χωρίσει κι ήμουν με τον Κωστή Σκαλιόρα, ανεβάσαμε τη Λοκαντιέρα που είχε έναν πολύ ωραίο ρόλο για τον Γιάννη και του το πρότεινα.

«Ήρθε λοιπόν, μετά από πολλά χρόνια ο Γιάννης και παίξαμε μαζί στο θέατρο “Πόρτα” και ο κόσμος χαιρόταν που μας έβλεπε πάλι μαζί, ενώ εμάς μας φαινόταν τελείως φυσικό, γιατί είχαμε μεγάλη οικειότητα κι αγάπη μεταξύ μας, ασχέτως αν είχαμε χωρίσει».

Τέλος, μίλησε για τη σχέση που είχε στη συνέχεια, ο Γιάννης Φέρτης με την Τάνια Τσανακλίδου. «Κάποια στιγμή, μετά από τόσα χρόνια, ο Γιάννης μου είπε ότι ερωτεύτηκε την Τσανακλίδου και ήθελε να χωρίσουμε. Είπα εντάξει και χωρίσαμε. Σίγουρα πονάει ο χωρισμός, πολύ πονάει. Μάλιστα, ο Γιάννης μου είχε πει “θα με βόλευε να πάω να ζήσω με την Τάνια και άμα βαρεθώ να γυρίσω σε σένα, να με περιμένεις”. Εγώ όμως, του είχα πει πως αυτό δεν μπορούσα να το κάνω».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!