Ξεκίνησε η δίκη του Στρος Καν!

Απανταχού καμαριέρες ενωθείτε…


Απανταχού καμαριέρες ενωθείτε…

Απανταχού καμαριέρες ενωθείτε…

Απανταχού καμαριέρες ενωθείτε…

Με μαύρο μπλε κοστούμι, μπλε σκούρα γραβάτα και ένα μεγάλο χαμόγελο άκουσε τις κατηγορίες ο Στρος Καν του οποίου η δίκη ξεκίνησε χτες! Όπως ήταν φυσικό το παλικάρι δεν θα μπορούσε να είναι μόνο και δεν μιλώ για τους δικηγόρους υπεράσπισης!
Έξαλλες οι καμαριέρες ανά τον κόσμο μαζεύτηκαν οργισμένες έξω από το δικαστικό μέγαρο για να διαμαρτυρηθούν για την κακή πράξη του κυρίου Στρος! Άπειρα συνθήματα, πολύ στολή και πολύ φάσκελο έφαγε ο μεσιέ που δεν έδειξε να πτοείται και ιδιαίτερα!
Οι δικές μας όμως δεν είχαν πάει και ανησυχώ! Ελληνίδα καμαριέρα εσύ δεν θα πας να φωνάξεις; Tώρα θα μου πεις εδώ δεν έχω φράγκο να φάω, θα τρέχω στα εξωτερικά να ουρλιάζω για τον Ούτε καν; Με κάποιο τρόπο όμως, για να μην μας ξαναπουν κοιμισμένους, πρέπει να συμπαρασταθούμε στις απανταχού καμαριέρες και έτσι προτείνω την δημιουργία συλλόγου “Αγανακτισμένης καμαριέρας” και κατέβασμα στην ομόνοια για συλλαλητήριο και καθιστική διαμαρτυρία! Πρόεδρο ορίζω από τώρα την γνωστή και πρωτοπόρα Πετρούλα που καλά έκανε και του κουνιόταν του παππού αλλά δεν την άκουγε κανείς! 
Σύνθημα φυσικά το γνωστό “Πετρούλα μπορείς εσύ μας οδηγείς” και το “Χέσε ψηλά και αγνάντευε”!
 

 

 
 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!