Ξεχωριστό πρόγραμμα στο «Μες Στην Καλή Χαρά»

Πλήθος καλεσμένων στις εκπομπές του Σαββατοκύριακου.


Πλήθος καλεσμένων θα υποδεχτούν για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο οι παρουσιαστές του «Μες Στην Καλή Χαρά». Η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος και o Ευθύμης Ζησάκης υπόσχονται να μάς κρατήσουν συντροφιά με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου ο Αντώνης Λουδάρος παρουσιάζει το χριστουγεννιάτικο τραγούδι που έγραψε ο ίδιος και συμμετέχουν πολλοί καλλιτέχνες. Επιπλέον, οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Δεν ακούω, δεν μιλάω, δεν βλέπω», Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Σπύρος Σπαντίδας και Δήμητρα Στογιάννη, έρχονται με χαρούμενη διάθεση στον καναπέ της εκπομπής.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλούν για την εργένικη ζωή τους, τις γυναίκες και την παράσταση «Τώρα που γυρίζει», στην οποία πρωταγωνιστούν και παίζεται στο «Faust». Ο χορευτής Δημήτρης Παπάζογλου συναντά την Κατερίνα Καραβάτου στο σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην οδό Στησιχόρου και θυμάται ιστορίες από το παρελθόν. Κλείνοντας, ο διάσημος λυράρης Νίκος Ζωιδάκης μετατρέπει το πλατό σε κρητικό γλέντι με τις μαντινάδες του.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου η Εβελίνα Παπούλια και η Λήδα Ματσάγγου μιλούν για τη ζωή τους, αλλά και τη συνεργασία τους με το Χρήστο Φερεντίνο στην παράσταση «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό».

Η «Μάχη των φύλων» και ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ο Ζήσης Ρούμπος και η Κατερίνα Τσάβαλου έρχονται έτοιμοι να αναστατώσουν την εκπομπή, ενώ ο Θανάσης Τσαλταμπάσης γιορτάζει τα γενέθλιά του στο πλατό της εκπομπής και μιλά για την πρεμιέρα της ταινίας «Πέμπτη και 12» της οποίας γράφει το σενάριο, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέπτεται τον παιδικό σταθμό «Φίλοι του Παιδιού» που δέχεται παιδιά απόρων οικογενειών και φροντίζει για τις ανάγκες τους. Το μουσικό κομμάτι της εκπομπής αναλαμβάνουν οι Otherview..



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!