Tο WOAH Fest powered by Mad, το πιο awesome μουσικό festival της χρονιάς, έρχεται στην Αθήνα, στις 24 Φεβρουαρίου στην Πειραιώς 117 Academy!

Μεγάλα ονόματα της διεθνούς και της ελληνικής σκηνής, με τεράστια fan club στο νεανικό κοινό. Oι Bars and Melody – το ντουέτο φαινόμενο που έγινε viral με την εμφάνισή του στο Britain’s Got talent, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο Βούλγαρος Kristian Kostov, που ήρθε δεύτερος στη Eurovision 2017, και ο Γερμανός Iggy Kelly θα βρίσκονται επίσης στη σκηνή του απόλυτου teen festival.

Το line-up του WOAH συμπληρώνουν ο Βαγγελης Κακουριώτης, οι The Players, οι The Starboyz, οι TAG, ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης, o Jimmy Gian, ο Αρις Πετράκης και με σπέσιαλ dj-set θα συμμετέχει ο Dj Pitsi!

Το event παρουσιάζει ο NOZ.

To WOAH, Where Only Awesome Happens, είναι η καινούργια εφαρμογή που λανσάρει η Coca-Cola στην Ελλάδα. Ανακάλυψε έναν κόσμο με αποκλειστικά videos, σειρές, άρθρα και δώρα στο κινητό σου. Διεκδίκησε μοναδικές προσφορές και κέρδισε φοβερά δώρα μέσα από τα mini games του. Το WOAH είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να διασκεδάσεις on-the-go, οποιαδήποτε στιγμή.

Τα hashtags είναι #cocacola #tastethefeeling #cocacolagreece #madtv

Περισσότερες πληροφορίες

H πρόσβαση στο festival μπορεί να γίνει μόνο μέσα απο συμμετοχή στον διαγωνισμό που διοργανώνεται μέσα απo το WOAH app της Coca – Cola.

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό οι fans θα πρέπει να κατεβάσουν το app στο κινητό τους, να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να δηλώσουν συμμετοχή. 

O διαγωνισμός θα μοιράσει 1.500 διπλές προσκλήσεις στους νικητές καθώς και early entrance passes για κάποιους τυχερους που θα μπορέσουν να μπούν στο χώτο νωρίτερα και να έχουν την καλύτερη θέση δίπλα στην σκηνή.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα συμμετάσχεις εδώ.