White Sneakers: Αυτό είναι το απόλυτο must της Άνοιξης – Πως θα τα συνδυάσεις;

Είναι ωραία, καθαρό, όμροφο και πάει με όλα! Να μια ωραία ιδέα για δώρο!


Τα λευκά sneakers είναι, ίσως, το πιο διαχρονικό είδος παπουτσιού. Είναι πάντα μοντέρνο, άνετο, προσδίδει στιλ και αποτελεί κομμάτι-χαμαιλέοντα για κάθε γκαρνταρόμπα (και… παπουτσοθήκη), αφού ταιριάζει με όλα. Συνδυάζονται με φόρμα, για σπορ outfit, με τζινάκι, για κάθε μέρα, ακόμα και με… κοστούμι, για να κάνεις την π**τανιά σου!

Ιδού, λοιπόν, πέντε τρόποι να τα συνδυάσεις:

1. Clean ‘n’ Cut
9ellgh1
Βάζεις ένα σκουρόχρωμο τζιν ή ένα ωραίο chino, τα λευκά «σταράκια» σου κι έφυγες.

2. Urban Reinvented
t5hSGjh

Επιλέγεις ένα πιο loose παντελόνι (που μοιάζει με κυριλέ φόρμα, για να καταλαβαινόμαστε) και ποιο «χοντροκομμένα» sneakers – έτσι, εξελίσσεις το urban style.

3. Τα-ψηλά-ρεβέρ
qzqpTCk

Άνοιξη έρχεται (και καλοκαίρι κατ’ επέκταση) – μπορείς, λοιπόν, να σηκώσεις λίγο τα ρεβέρ του παντελονιού σου (ή να μη σηκώσεις τίποτα και να φοράς σορτς) και να ολοκληρώσεις το λουκ, με ένα ωραίο λευκό Vans. Α, θέλει πολύ κοντή κάλτσα για να μη φαίνεται.

4. Επίσημο, στο τσακ
sp6nupm

Η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθουν όλοι άνετα με το να φορέσουν κοστούμι ή μπλέιζερ με λευκά sneakers – και είναι κατανοητό. Χρειάζεται, όμως, μία «τόλμη». Αν θες λίγο να «σπάσεις» την κυρίλα και τον… καθωσπρεπισμό του κοστουμιού, να το κάνεις πιο μοντέρνο και να δώσεις μία διαφορετική πινελιά, δοκίμασε να το συνδυάσεις με λευκά sneakers. Ένα ζευγάρι Stan Smith, ας πούμε, ταιριάζει απίστευτα.

5. Sporty outfit
forma
Άνετο, στιλάτο και εύκολο ταυτόχρονα. Το λουκ «πάω γυμναστήριο» ενδείκνυται για… αθλοπαιδιές αλλά και για μία χαλαρή μέρα – ακόμα και στη δουλειά, αν δεν υπάρχει κάποιο dresscode.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!