”Βρίσκομαι σε μία μαγική σχέση”

Κι εμείς ζηλεύουμε τη διάσημη σταρ για τα καλά που της πρόσφερε το 2015


Η τραγουδίστρια είναι τρελά ερωτευμένη με το σύντροφό της Κάλβιν Χάρις. Άραγε ισχύουν οι φήμες που τους θέλουν να αρραβωνιάζονται σύντομα;

Η προηγούμενη χρονιά ήταν πραγματικά επιτυχημένη για την Τέιλορ Σουίφτ.

Η παγκόσμια περιοδεία της ήταν sold out, ενώ η ίδια σάρωσε στις μουσικές απονομές και γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, το διάσημο DJ Κάλβιν Χάρις.

Σε λίγες εβδομάδες έρχεται ακόμα μια μεγάλη στιγμή, αφού θα παρουσιάσει το MET Ball στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης με θέμα τη μόδα και το πώς έχει επηρεαστεί από την τεχνολογία.

68c7dccfb819fdb699ea4578d1705954

Στην τελευταία της συνέντευξη δείχνει απόλυτα ισορροπημένη και ευτυχισμένη, βάζοντας πλέον σε προτεραιότητα τον εαυτό της και όχι τη μουσική.

«Απολαμβάνω τα πράγματα όπως έρχονται. Βρίσκομαι σε μια μαγική σχέση και φυσικά θέλω να την κρατήσω μόνο για εμάς, να διατηρήσω χαμηλούς τόνους. Είναι το μόνο που επιθυμώ από την προσωπική μου ζωή. Θα ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα από την καριέρα μου και να μάθω νέα πράγματα. Για παράδειγμα, να φτιάχνω ένα ωραίο κοκτέιλ ή να μπορώ να προσφέρω τις πρώτες βοήθειες σε κάποιον που πνίγεται. Θα ένιωθα καλύτερα αν τα μάθαινα όλα αυτά» σχολίασε.

Πηγή: elle.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!