Βόλος: «Η 22χρονη έβγαινε για 10 λεπτά στην αυλή, ο 28χρονος χτύπησε κι εμένα» λέει γειτόνισσα του ζευγαριού


«Έβγαινε λίγο μέχρι την αυλή 5-10 λεπτά με την παρουσία μιας κάμερας, την παρακολουθούσε και ξανά έμπαινε στο σπίτι. Όταν την έβλεπα ήταν τόσο τρομοκρατημένη» ανέφερε χαρακτηριστικά γειτόνισσα του ζευγαριού στον Βόλο, η οποία μίλησε για την 22χρονη λέγοντας πως επρόκειτο για μία γυναίκα τρομοκρατημένη, που ελάχιστα είχε δει η γειτονιά αυτά τα χρόνια.

Φυλακισμένη για δύο χρόνια μέσα στο σπίτι τους, απομονωμένη από τους γείτονες, την παρακολουθούσε με κάμερα ακόμα και όταν έβγαινε στην αυλή. Η 22χρονη βίωνε τη βαναυσότητα και τον εξευτελισμό μέσα στο σπίτι της, από τον σύζυγό της. Η βία που της ασκούσε σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν επαναλαμβανόμενη. Την ξυλοκοπούσε ενώ κρατούσε την ίδια και το 2,5 ετών κοριτσάκι τους φυλακισμένους και απομονωμένους. Δεν την άφησε ποτέ να μάθει ελληνικά και ποτέ δεν της επέτρεψε επαφή με κάποιον άνθρωπο.

Ο εφιάλτης της 22χρονης μητέρας τέλειωσε την περασμένη Πέμπτη, όταν γείτονες κινητοποιήθηκαν ακούγοντας τις κραυγές της από το εσωτερικό του σπιτιού. Ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι γειτόνισσες ενωμένες σαν μια γροθιά τον κράτησαν στο σημείο.

«Έφτασε στα όριά της και ακούστηκε και φώναζε. Τις άλλες μέρες έκλαιγε βουβά. Με απειλούσε, με χτύπησε, μου είπε φύγε από το σπίτι μου, γυναίκα μου είναι, δικιά μου, είναι κτήμα μου. Του είπα δεν πας πουθενά, θα περιμένεις εδώ να έρθει η αστυνομία και τότε μου κράτησε τα χέρια και μου ρίχνει μια κουτουλιά. Αυτός το μόνο που είπε είναι θα βγω και θα σας σκοτώσω» δήλωσε γειτόνισσα του ζευγαριού στην ΕΡΤ.

22χρονη: «Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου και για το παιδί μου»

«Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου και για το παιδί μου. Όταν βγήκα έξω από το σπίτι, το πρώτο πράγμα που είπα είναι «Σωθήκαμε» και θέλω να επιστρέψω στους δικούς μου. Χρωστάω πολλά στους γείτονές μου, οι οποίοι έσωσαν τη ζωή μου και το παιδί μου», είπε η 22χρονη στην Ελληνική Αστυνομία.

«Δεν την χτύπησα» λέει ο 28χρονος

«Δεν τη χτύπησα, δεν προσπάθησα να τη στραγγαλίσω», είπε ο 28χρονος.

Την Δευτέρα, η 22χρονη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ την Τρίτη ο φερόμενος ως δράστης θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!