Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα δεν είχα κυριολεκτικά τίποτα να φάω


Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» παραχώρησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο επιτυχημένος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ανέφερε: «Ξεκίνησα δύσκολα στο θέατρο. Για αρκετά χρόνια δεν πληρωνόμουν. Ζούσαμε με ό,τι βρίσκαμε, δούλευε η μητέρα μου, ψιλοδούλευα κι εγώ. Μέσα στην πρόβα φέρναμε ψωμοτύρι. Σε κάποια περιοδεία σφάξαμε ένα καρπούζι μέσα στη νύχτα και το φάγαμε όλος ο θίασος και μία φορά στο εξάμηνο ερχόταν και μία τσάντα που μας έδινε, ότι «πάρτε και αυτά παιδιά», για να ζήσουμε. Αλλά δεν μας έλλειψε ποτέ τίποτα, γιατί είχαμε το θέατρο».

Ακόμα, ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι: «Τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα δεν είχα κυριολεκτικά τίποτα να φάω. Πήγαινα με τα πόδια συνέχεια, δεν είχα ούτε λεωφορείο να πάρω και πήγαινα κάθε μέρα στο γύρισμα για να μπορώ να τρώω στο break. Αλλιώς, την έβγαζα με ένα καλαμάκι το μεσημέρι και ένα καλαμάκι το βράδυ. Δεν με τρομάζει να μείνω χωρίς χρήματα. Έχασα χρήματα με τις παραγωγές στο θέατρο, πούλησα ακίνητα ώστε να πληρωθούν οι συνεργάτες μου».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!