Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η παιδική μου ηλικία ήταν καταθλιπτική


Καλεσμένος στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού ήταν σήμερα (18/2) ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο γνωστός ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για την παιδική του ηλικία, την οποία χαρακτήρισε ως «καταθλιπτική».

Σχετικά με την παιδική του ηλικία, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε: «Η παιδική μου ηλικία ήταν καταθλιπτική, εγώ εφηύρα το χιούμορ για να ξεπεράσω τα τότε. Άρχισα να σαρκάζω τον εαυτό μου πρώτα απ’ όλα και μετά και την παρέα, για να ξεκολλήσω από τα προβλήματα που είχα.

Δεν ήταν και τα πιο καλά παιδικά χρόνια αυτά που πέρασα. Ήταν μια οικογένεια που δεν ήταν και πολύ αγαπημένη, οπότε όλο αυτό δημιουργεί συμπλέγματα στο παιδί».

Ακόμα, ανέφερε ότι: «Μετά από τόσα χρόνια μάλλον δεν τους θυμάμαι καν τους γονείς μου, λυπάμαι που το λέω, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έφυγαν από τη ζωή. Και αποφάσισα να ασχοληθώ μόνο με τη ζωή μου και όχι με αυτά που είχαν γίνει.

Με πλήγωσαν πολύ, αλλά κατάφερα και το έβγαλα από πάνω μου. Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να συμβιώσει με τη μάνα μου, υπήρχε μια μόνιμη διαμάχη, λάθη επί λαθών».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!