Vip Skyladiko: Απέδειξε πως μπορεί να κάνει την διαφορά με δυνατή ομάδα Δείξιμος/ Κιντάτος/Ραζή/Νάιρα

Κατάφερε να κάνει την διαφορά !! Δείτε το δικό μας ρεπορτάζ αναλυτικά για όλα όσα είδαμε και ακούσαμε στο Vip Skyladiko !!


Το v.i.p Σκυλάδικο άνοιξε τις πόρτες του μέσα στις γιορτές με μοναδικό στόχο να κάνει την διαφορά στην νυχτερινή Αθήνα και το αποτέλεσμα; Τα κατάφερε!!

Πάντα έδινε ξεχωριστή νότα αλλά τώρα μιλάμε για την διαφορά!

Αποφάσισα λοιπόν να το δω μόνη μου … και έτσι ρεπορταζάρισα ξεκινώντας από τα καμαρίνια φυσικά και μετά βλέποντας το πρόγραμμα που μπορώ να πώ με απόλυτη σιγουριά πως Ναι είναι από τα καλύτερα νεανικά σχήματα που κάνουν την διαφορά στην πίστα αλλά και στην διασκέδαση του κόσμου!

IMG_5482

Ξεκινώντας από τα καμαρίνια και μιλώντας πρώτα με Άκη Δείξιμο εκτός από ότι κατάλαβα ότι είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης είναι και τόσο καλό παιδί … υπάρχουν ακόμα τελικά στην νύχτα καλά παιδιά…

IMG_5848

Είπαμε πολλά αλλά το πιο ουσιαστικό είναι πως έρχεται σε λίγες μέρες νέο του τραγούδι με υπογραφή Φοίβου … Συγκλονιστικό και αληθινό και χαίρομαι πολύ γιατί είναι ένας καλλιτέχνης που το Αξίζει με μια πορεία που το αποδεικνύει !!  

400

Είναι καταπληκτικός στο πρόγραμμα όπου λέει τα πάντα αλλά το κυριότερο χτυπάει βαθιά στις καρδιές μας όταν τον ακούς να τραγουδάει τα πάντα !!

Στα καμαρίνια όπου μας υποδέχτηκε με πολύ γλύκα και καλοσύνη ο Άκης Δείξιμος!! 

1000

0

Συνεχίζω με Αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή Λευτέρη Κιντάτο

Είχα καιρό να το δω το αγόρι μου και αυτό που είδα είναι είναι ακόμα πιο αδύνατος …. Πως το κάνεις αυτό τον ρώτησα και η απάντηση αφοπλιστική …. Έκλεισα το στόμα μου !!

Τα καλό είναι πως δεν το έχει κλείσει όταν τραγουδάει γιατί πραγματικά είναι συγκλονιστικός πάνω στην πίστα σε όλα αυτά τα λαϊκά και τα ζεϊμπέκικα που λέει … Ερμηνεία σκηνική παρουσία και όλα τα έχει αυτό το αγόρι

Το νέο το καταπληκτικό είναι πως αποφάσισε να δώσει κάποια τραγούδια του σε μεγάλους καλλιτέχνες και εμείς θα τα ακούσουμε σύντομα …. Αυτά είναι τα καλύτερα έρχονται για τον τραγουδιστή!

IMG_5278

Δεν ξεχνώ την αγαπημένη μου Νάιρα Αλεξοπούλου και μπαίνω μέσα στο καμαρίνι όπου πλημμυρισμένο από κόσμο και αγαπημένους της φίλους μίλαγε συνεχώς

2

Μια γυναίκα που έχει χαρακτηριστεί όμορφη και σέξυ αλλά το πιο βασικό σε αυτή την δουλειά είναι το καλό παιδί και η καλή φωνή και τα διαθέτει και τα Δύο!! 

Μοναδική στην πίστα με την πιο αξιόλογη εμφάνιση αλλά και σέξυ γιατί αυτό ότι και αν κάνει δεν το χάνει όπως καταλάβατε τα δίνει όλα και κάνει την εμφάνιση της μοναδική

Ετοιμάζει νέο τραγούδι όπου είχα την χαρά να το ακούσω στο καμαρίνι της …και ένα σας λέω είναι επιτυχία σίγουρη !! Καλή επιτυχία ….

13

Η Βίλλυ Ραζή τραγουδούσε και μαδήσαμε όλοι μαζί τις μαργαρίτες … Μια εκπληκτική φωνή και παρουσία δίνει το δικό της στίγμα στην πίστα και τελικά η επιτυχία της χτύπησε την πόρτα !!

4

Τα υπόλοιπα παιδιά επίσης είναι καταπληκτικά και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με τον Γιάννη Αλεξόπουλο  να μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση με την φωνή του και την παρουσία του στο μαγαζί δείχνοντας μας πως το αγόρι αυτό ήρθε για να μείνει!!

1

Άνοιξε τις πόρτες του με μοναδικό στόχο να δώσει χρώμα στις νύχτες και τα κατάφερε!!

200Μαζί μας στην διασκέδαση και ο Μαιτρ της τηλεόρασης Μεγακλής Βιντιάδης όπου και ό ίδιος είπε στους πρωταγωνιστές της βραδιάς ότι είναι εκπληκτικοί!!

2000

Η διασκέδαση στη λεωφόρο Συγγρού χτυπάει   κόκκινο  από την  Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου!! 

Φωτογραφίες φυσικά πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Γκογκόπουλος για το www.bizznews.gr 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!