Η Βίκυ Σταμάτη απειλεί το προσωπικό του Δρομοκαΐτειου

Οι εργαζόμενοι ξεσπάνε για την απίστευτη συμπεριφορά της

Άγρια κόντρα έχει  ξεσπάσει ανάμεσα στους εργαζομένους στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο και τον Φραγκίσκο Ραγκούση, μετά τον ισχυρισμό του συνηγόρου της Βίκυ Σταμάτη, για λεκτική και σωματική επίθεση και προσπάθεια εξευτελισμού από το προσωπικό προς την πελάτισσά του.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία υπογραμμίζουν ότι η κ. Σταμάτη είναι αυτή που τους απειλεί, όταν δεν εισακούγονται οι επιθυμίες της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων του Δρομοκαΐτειου:

– «Οι δηλώσεις στο δελτίο Τύπου περί “λεκτικής και σωματικής επίθεσης και προσπάθειας εξευτελισμού από εργαζόμενους” δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

– Το νοσηλευτικό προσωπικό κατά καιρούς έχει δεχθεί από μέρους της απειλές για μηνύσεις, με αποτέλεσμα να εργάζεται υπό τον φόβο πειθαρχικών και ποινικών διώξεων.

– Από τις πρώτες ημέρες νοσηλείας η νοσηλευόμενη ζητούσε να έχει στην κατοχή και στο δωμάτιό της διάφορα απορρυπαντικά εξαιρετικά επικίνδυνα για τους νοσηλευόμενους.

– Η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ο θεράπων ιατρός και η ιατρική ομάδα της κλινικής είναι ενήμεροι για τα προβλήματα και τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τη συμπεριφορά της νοσηλευόμενης.

– Το νοσηλευτικό προσωπικό θα αγωνίζεται να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε όλους τους νοσηλευόμενους ασθενείς και φυσικά δεν θα επηρεαστεί από τους άδικους και άστοχους χαρακτηρισμούς του δικηγόρου της νοσηλευόμενης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!