Video: Όταν η μόδα συνάντησε την όπερα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δες το πρώτο βίντεο από τη λαμπερή βραδιά που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Marie Claire.


Mε μια παράσταση που συνέδεε υπέροχα τη μόδα με την όπερα, γιόρτασε στις 21 Νοεμβρίου τα 25 της χρόνια η ελληνική έκδοση του περιοδικού Marie Claire στο Μεγάρο Μουσικής Αθηνών.

Πέντε Έλληνες σχεδιαστές, ο οίκος Konstantinos Melis by Laskos, οι Mi-Ro ο Βασίλης Ζούλιας, η Ιωάννα Κουρμπέλα και η Ορσαλία Παρθένη, «αναμετρήθηκαν» με ισάριθμες εμβληματικές ηρωίδες της όπερας: την Τραβιάτα του Βέρντι, την Κάρμεν του Μπιζέ, την Υπνοβάτιδα του Μπελίνι, τη Δαλιδά του Σεν Σανς και την επίσης του Βέρντι Αΐντα, αντίστοιχα, προσεγγίζοντας καθένας από μία με τη δική του διαφορετική ματιά.

Τη μουσική επιμέλεια της παράστασης είχε ο Δημήτρης Γιάκας, τη σκηνοθετική επίβλεψη ο Αλέξανδρος Ευκλείδης ενώ οι σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη, Έλενα Κελεσίδη, Άννα Στυλιανάκη και οι μέτζο σοπράνο Ελένη Βουδουράκη και Ινές Ζήκου ερμήνευσαν τα επιλεγμένα αποσπάσματα.

Συμμετείχαν επίσης ο τενόρος Δημήτρης Πακσόγλου αλλά και σπουδαστές της Σχολής Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Ντοντσάκη.

Το πρώτο βίντεο από την λαμπερή βραδιά ανέβηκε μόλις στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα από το σχεδιαστικό δίδυμο Melis by Laskos και σε αυτό απολαμβάνουμε την υψίφωνο Βασιλική Καραγιάννη  στην όπερα La Sonnambula του Vincenzo Bellini.

Καλή απόλαυση!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!