Victoria’s Secret: Πουλήθηκε για 525 εκατομμύρια δολάρια


Η πώληση της θρυλικής φίρμας έρχεται μετά τον σάλο για τα σκάνδαλα γύρω από την Victoria’s Secret και την μεγάλη πτώση στις πωλήσεις της

Οι Άγγελοι της Victoria’s Secret αλλάζουν ιδιοκτήτη. Η πώληση ήρθε μετά από τα σκάνδαλα που συντάραξαν την εταιρεία για την κόλαση που ζούσαν οι Άγγελοι που είχαν εργαστεί στην θρυλική εταιρεία ως μοντέλα. Το 55% της Victoria’s Secret της θρυλικής φίρμας εσωρούχων αποφάσισε να πωλήσει η ιδιοκτήτρια L Brands Inc. στην Sycamore Partners αντί του ποσού των 525 εκατομμυρίων δολαρίων! Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι πωλήθηκε έναντι 1,1 δισ. αλλά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το ποσό της εξαγοράς του 55% έφτασε μόλις τα 525 εκατομμύρια δολάρια.

 

 

Η Sycamore Partners συμφώνησε να αγοράσει το 55% της Victoria’s Secret και η L Brands θα διατηρήσει το 45%. Επίσης, ο ιδρυτής της εταιρείας και δισεκατομμυριούχος Leslie Wexner δεν θα είναι πλέον πρόεδρος της εταιρείας. Η πώληση της θρυλικής φίρμας έρχεται μετά τον σάλο για τα σκάνδαλα γύρω από την Victoria’s Secret και την μεγάλη πτώση στις πωλήσεις της. Η Victoria’s Secret με πωλήσεις πολλών δισ. δολαρίων ετησίως αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία λιανικής πώλησης στο είδος της.

 

 

Τα εσώρουχα της Victoria’s Secret έχουν φορέσει στις πασαρέλες θεές του μόντελινγκ όπως η Αντριάνα Λίμα, η Αλεσσάντρα Αμπρόζιο, η Ζιζέλ Μπούντχεν, η Ιρίνα Σάικ, η Τζίτζι Χαντίντ, η Μπέλα Χαντίντ, η Κένταλ Τζένερ, η Σάρα Σαμπάιο, η Τζόσεφιν Σκράιβερ και η Λάις Ριμπέιρο.

www.protothema.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!