Victoria Beckham: Η φωτογράφηση & η συνέντευξη στο Vanity Fair

Άκρως εντυπωσιακή στην φωτογράφηση που έκανε η Victoria Beckham!


Την πιο εντυπωσιακή της φωτογράφηση πραγματοποίησε η Victoria Beckham για χάρη του περιοδικού Vanity Fair και όχι μόνο αυτό, αλλά έδωσε και μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Αρχικά, μίλησε για το συγκρότημα Spice Girls στο οποίο ήταν μέλος πριν πολλά χρόνια και ξεκαθαρίζει πως δεν θα υπάρξει επανένωση τους. «Δε θα το ξανακάνω (να συμμετέχω ξανά σε μια επανένωση του γκρουπ). Όταν το έκανα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ένιωσα μεγάλη τιμή. Ήμουν πολύ υπερήφανη που το έκανα, υπερήφανη που είμαι Βρετανίδα. Ήταν η τέλεια στιγμή για να πω στον κόσμο “Ήταν τέλεια. Ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά”. Μερικές φορές πρέπει να γνωρίζεις πότε οφείλεις να αποχωρήσεις από το πάρτι».

0000000000000999

 

Eνώ όσον αφορά τον  σύζυγό της David Beckham αναφέρει τα εξής: «Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή. Ήμασταν πολύ υπερήφανοι για εκείνον. Δεν θα μπορούσε να δώσει περισσότερα στο άθλημα, από όσα είχε δώσει. Μετά από τόσα χρόνια, τον έχουμε μοιραστεί – και εξακολουθούμε να το κάνουμε – με τόσο πολύ κόσμο. Είναι ωραία να τον έχουμε στο σπίτι».

00004923849



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!