Βέρα στο δεξί: Θυμάστε την μικρή Ειρήνη; – Δείτε πώς είναι σήμερα


Μέσα στα χρόνια έχουμε δει στις σειρές να εμφανίζονται πολλά παιδιά, τα οποία όμως μετά απομακρύνονται από τα φώτα της δημοσιότητας και επιλέγουν να μην ασχοληθούν ξανά με τον χώρο του θεάματος.

Η «Βέρα στο δεξί» είναι μία ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά του MEGA, η οποία αποτελείται από τρεις κύκλους. Το πρώτο επεισόδιο είχε προβληθεί τον Σεπτέμβρη του 2004 και το τελευταίο τον Ιούλιο του 2007. Μάλιστα, ακόμα και σήμερα μεγάλο μέρος του κοινού παρακολουθεί την σειρά σε επανάληψη.

Μία από τις σχέσεις που απασχόλησε τους τηλεθεατές κατά την διάρκεια της σειράς, ήταν αυτή της Ρεγγίνας και του Στράτου, τους οποίους είχαν υποδυθεί η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου.

Στον δεύτερο κύκλο οι ήρωες απέκτησαν μία κόρη, την Ειρήνη. Το κοριτσάκι που υποδύθηκε το παιδί της Ρεγγίνας και του Στράτου στον τρίτο κύκλο της σειράς, ονομάζεται Δήμητρα Περούλη και έχει μεγαλώσει αρκετά.

Πηγή: Facebook/Dimitra Perouli

Μετά το τέλος της σειράς απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν γνωρίζαμε την ταυτότητα του χαριτωμένου παιδιού που υποδύθηκε την μικρή Ειρήνη.

Την ταυτότητά της αποκάλυψε η ίδια η Δήμητρα Περούλη, μέσα από ένα TikTok βίντεο που έκανε.

@peroulh Τα φαινομενα απατουν #foryoupage #greecetiktok #viral #goviral #giaarxhgrafei? #monoaek #fyyyyyyyyyyyyyyyy ♬ sad SpongeBob music – michaelδιαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!