Βάζω για δήμαρχος

Ο γνωστός τραγουδιστής θα ασχοληθεί με τα κοινά;


Ο Λευτέρης Πανταζής εμφανίστηκε την Τρίτη στην εκπομπή “Μίλα” της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου μίλησε για τη σχέση του με την κόρη του Κωνσταντίνα ενώ αποκάλυψε ότι θα ήθελε να δραστηριοποιηθεί στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η 22χρονη κόρη που απέκτησε με την Ζώζα Μεταξά παραδέχτηκαν ότι έχουν τσακωθεί πολλές φορές ενώ έφτασαν σε σημείο να διακόψουν την επικοινωνία τους για έξι μήνες.

Ήταν σαν να μου έλειπε το χέρι μου, η καρδιά μου… Σκεφτόμουν μόνο το πότε θα με πάρει τηλέφωνο. Έκανα, όμως, πίσω εγώ και της τηλεφώνησα”, εξήγησε ο Λευτέρης Πανταζής.

Η Κωνσταντίνα είπε στην Στεφανίδου ότι έχει απορρίψει το 99% των συντρόφων του πατέρα της γιατί κατά τη γνώμη της… μόνο η μαμά της αξίζει για εκείνον. “Ο μπαμπάς μου είναι σαν το ‘παιδί’ μου. Φοβάμαι μη μου τον στενοχωρήσουν, μην του κάνουν κακό, μην τον πλησιάσουν για λάθος λόγους… Πρέπει να προσέχω και πρέπει να υπάρχει κάποιος δίπλα του, που τον αγαπάει, για να του το λέει. Και μετά βγαίνω κακιά! Αλλά δεν πειράζει… προτιμώ να είμαι κακιά και να λέω αλήθεια“, εξομολογήθηκε η κόρη του λαϊκού τραγουδιστή.

Προτού τραγουδήσει στο πλατό του “Μίλα”, ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε ότι θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική: “Σκέφτομαι να ασχοληθώ με τα κοινά. Θέλω να κατέβω για Δήμαρχος Βουλιαγμένης, ως ανεξάρτητος. Με παροτρύνει όλος ο κόσμος να κατέβω, να βοηθήσω. Θέλω να ασχοληθώ με τη νεολαία, να δώσω καινούριες θέσεις εργασίας, να κάνουμε κάτι για τον τόπο μας, που είναι πανέμορφος”



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!