Η “Βαβέλ” της Νατάσσας Μποφίλιου: Άκουσε ολόκληρο τον νέο δίσκο!

Ένας από τους πολυαναμενόμενους δίσκους της χρονιάς είναι εδώ!


Η Νατάσσα Μποφίλιου αντλεί δύναμη από το νέα προσωπική δισκογραφική δουλειά της με γενικό τίτλο «Βαβέλ».

Ύστερα από τις «Πρώτες Λέξεις», όπου συνυπήρξε με το Σωκράτη Μάλαμα στους στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου και στις συνθέσεις του Θέμη Καραμουρατίδη, αλλά και τέσσερα χρόνια από το περίφημο «Οι Μέρες Του Φωτός», η καλλιτέχνιδα φέρνει κοντά μας τα καινούρια δείγματα του έργου της.

Όπως και στο «Οι Μέρες Του Φωτός», η Νατάσσα Μποφίλιου συναναστρέφεται ξανά με τις συνθέσεις του Θέμη Καραμουρατίδη και τους στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου στον πιο ώριμο και ολοκληρωμένο δίσκο της κοινής πορείας τους.

Η «Βαβέλ» είναι η σύγχρονη Αθήνα, όπως έχει διαμορφωθεί το 2016 και όσα διαδραματίστηκαν από το άλμπουμ «Οι Μέρες Του Φωτός» μετουσιώνονται σε νότες, λόγια και ερμηνείες σε ένα μουσικό κόσμο όπου έχουν θέση όλες οι γλώσσες που μιλούν αληθινά και ταυτόχρονα εναλλάσσονται έντεχνα, λαϊκά και δυτικά μουσικά στοιχεία.

Σε δύο τραγούδια της «Βαβέλ», το ομότιτλο και το «Ανταλλάγματα» συμμετέχει η χορωδία φίλων αποτελούμενη από τους Γιώτα  Νέγκα, Σπύρο Γραμμένο, Κώστα Τσίρκα, Νατάσσα Μποφίλιου και Θέμη Καραμουρατίδη.

Πριν την ηχογράφησή του, το άλμπουμ παρουσιάστηκε ζωντανά σε 10 επιτυχημένες παραστάσεις στο «Βοτανικός» και το καλοκαίρι θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα.

Άκουσε ολόκληρο το νέο album εδώ!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!