Βάσω Λασκαράκη: Θαυμάστριά της δίχασε το TikTok με την συμπεριφορά της


Πολλοί καλλιτέχνες έχουν φανατικούς θαυμαστές, που τους ακολουθούν σε κάθε τους επαγγελματικό βήμα. Μία θαυμάστρια όμως της Βάσως Λασκαράκη, έχει διχάσει με την συμπεριφορά της το TikTok.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Η θαυμάστρια της ηθοποιού διατηρεί προφίλ στο TikTok, στο οποίο και ανεβάζει συχνά βίντεο που αφορούν την Βάσω Λασκαράκη. Μάλιστα, σε πολλά από αυτά την βλέπουμε να πηγαίνει στο θέατρο προκειμένου να την παρακολουθήσει στην παράσταση που πρωταγωνιστούσε.

Το τελευταίο όμως βίντεο που δημοσίευσε, προκάλεσε την αντίδραση των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό, καταγράφεται η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τον υπόλοιπο θίασο να υποκλίνονται στο κοινό. Η ηθοποιός φαίνεται να βλέπει την θαυμάστρια της και να της χαμογελάει ευγενικά.

Η κοπέλα έχει γράψει στο βίντεο: «Αυτό το feeling που σε αναγνωρίζει πλέον η Βάσω…».

Αφού έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση, μεγάλο μέρος του κόσμου που είδε το απόσπασμα έσπευσε να εκφράσει την δυσαρέσκειά του, με την συμπεριφορά της θαυμάστριας, στα σχόλια.

Ένας χρήστης έγραψε ότι «Εγώ θα είχα κάνει περιοριστικά μέτρα», ενώ ένας άλλος σημείωσε πως «Αυτό είναι εμμονή».  Από την άλλη, πολλοί ήταν εκείνοι που την υποστήριξαν και βρήκαν χαριτωμένο το ενδιαφέρον της για την Βάσω Λασκαράκη.

Δείτε μερικά από τα σχόλια

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!