Βασίλης Τερλέγκας: ”Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Έχω μια Ηθική καταβολή που προωθώ στην οικογένεια μου”

Έγιναν πολλές συζητήσεις για εκείνον το τελευταίο διάστημα ερήμην του και δεν του δόθηκε το βήμα να απαντήσει. Νιώθει ότι τον έριξαν στην πυρά … Μπήκαμε εμείς λοιπόν στην διαδικασία να τον ρωτήσουμε και εκείνος να βάλει ένα κάδρο με σωστές πινελιές σε όλο αυτό με την δική του υπογραφή!


Τρυπώσαμε στο καμαρίνι του σε αυτή την νέα συνεργασία που έκανε σε μαγαζί στην Λ. Συγγρού και τα είπαμε λιγάκι.

Ο Βασίλης είναι πάντα ανοιχτός στο καμαρίνι του για όλο τον κόσμο, αγαπάει τους ανθρώπους και το δείχνει. Τον αγαπούν και του το δείχνουν. Ένας ασυμβίβαστος λαϊκός ροκάς θα έλεγα εγώ με απλά λόγια αφού ξέρει καλά να αγαπάει να δίνει και να τιμάει  τον κόσμο του αλλά και όλους τους ανθρώπους γύρω του.

Έγιναν πολλές συζητήσεις για εκείνον το τελευταίο διάστημα ερήμην του και δεν του δόθηκε το βήμα να απαντήσει. Νιώθει ότι τον έριξαν στην πυρά … Μπήκαμε εμείς λοιπόν στην διαδικασία να τον ρωτήσουμε και εκείνος να βάλει ένα κάδρο με σωστές πινελιές σε όλο αυτό με την δική του υπογραφή! 

Κι όπως πάντα μοναδικός και αληθινός δεν αρνήθηκε να μιλήσει.

 

Ασχολήθηκαν με τις δηλώσεις σου πολύ τώρα τελευταία για την ομοφυλοφιλία. Τι έχεις να πεις εσύ;

Εγώ απάντησα στην ερώτηση που αφορούσε το σπίτι μου και την οικογένεια μου. Για τίποτα άλλο … Είμαι υπέρ στο ότι ο καθένας κάνει αυτό που θέλει και εγώ δεν θα κρίνω ποτέ τι κάνει κάποιος στο κρεβάτι του. Είναι δικαίωμα του. Επίσης να σου πώ ότι έχω αρκετούς φίλους ομοφυλόφιλους και τους εκτιμώ και τους σέβομαι όπως και αυτοί.

Έχω φίλους ομοφυλόφιλους που με την συμπεριφορά τους δεν προκαλούν την δημόσια αιδω!! αιδω. Μήπως είναι και αυτή απαγορευμένη λέξη; Με τα κουστούμια τους Φορώντας  την αξιοπρέπεια τους και δεν προκαλούν με τίποτα. Αυτούς τους βγάζω το καπέλο.

Απλά για τα παιδιά μου και μόνο έχω μια συγκεκριμένη ηθική καταβολή την οποία και προωθώ μόνο στα παιδιά μου.

1000

Επίσης ακούσαμε ότι σε χαρακτήρισαν σκοταδιστή και αμόρφωτο. Έχεις να απαντήσεις κάτι για αυτό;

Δεν ξέρω τι σημαίνουν αυτά. Με χαρακτηρίζουν ερήμην μου, ως δημόσιοι κατήγοροι μετατρέποντας την δική μου ηθική σε σκοταδισμό. Δεν υπάρχει αυτό σε εμένα. Εγώ έχω φως στην ζωή μου και το έχω δείξει με την πίστη μου στο θεό. Στην Ηθική μου δεν υπάρχουν αυτά. Η Ηθική είναι μία και αφορά και αφορά την εξέλιξη μου όπως την παρέλαβα για να την μεταφέρω στα παιδιά μου.

2000

Από όσο γνωρίζω έχεις δώσει εξετάσεις στην Σχολή Ικάρων και πέρασες; Επίσης μετά μεταπήδησες στην Σχολή της Ιατρικής την οποία και δεν τελείωσες; Τι έχεις να πεις για αυτό;  Είσαι τελικά αμόρφωτος όπως σε χαρακτήρισαν;

Πέρασα στην σχολή Ικάρων αλλά είδα την μητέρα μου θλιμμένη και τα παράτησα. Έφυγα, όχι μόνο για αυτό, αρκεί να σου πω πως με κόψανε μετά τις εξετάσεις τις ιατρικές που μου έκαναν λόγω ότι είχα χοληστερίνη. Και το πιο σημαντικό είναι αυτό που θα σου πω… Μαθαίνοντας για την χοληστερίνη έσωσα τον εαυτό μου από το έμφραγμα λίγο πριν το πάθω αφού ήξερα τα συμπτώματα. Δεν αγαπούσα ποτέ τον στρατό και τις ιδεολογίες του και τις ιδιορρυθμίες του αλλά ήταν μια επιλογή ελευθερίας γιατί αγαπώ την Ελευθερία. Μεταπήδησα στην Ιατρική την οποία και δεν τελείωσα ποτέ αφού με κέρδισε όπως όλοι γνωρίζουν το τραγούδι.

Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν … οι εποχές τους κάνουν να αλλάζουν το άσπρο σε μαύρο και το μαύρο σε άσπρο …  Κάπως έτσι ας με λένε αμόρφωτο… Δεν πειράζει .. Η μόρφωση ενός ανθρώπου δεν μετριέται στα Πτυχία  Άννα μου. Ας τους έχει καλά ο Θεός γιατί εγώ έχω μάθει να ζητώ συγνώμη αν χρειαστεί και να συγχωρώ! 

Πως θα έλεγες κάτι για όλους αυτούς που πιθανόν να σε πλήγωσαν άθελα τους ή ηθελημένα; 

Καλό ταξίδι γλυκιά μου Ελλάδα … γίναμε ότι δεν ήθελες ποτέ και αντί να μας μαζέψεις κοντά σου αναγκάζεσαι να μας αποποιήσε…. Το αξίζουμε ….

1500

 

 

 

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!