Βασίλης Αραμπατζής: To «ήθελε πολύ» και το πέτυχε. Οι εμφανίσεις του ξεκινάνε


Βασίλης Αραμπατζής: Που ξεκινάει νυχτερινές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη

To «ήθελε πολύ» και το πέτυχε! Ο Βασίλης Αραμπατζής, το τελευταίο διάστημα, έχει καταφέρει να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στα μουσικά δρώμενα, αφού το νέο τραγούδι του με τίτλο, «Το θέλω πολύ», δια χειρός, σε μουσική και στίχους, του Βασίλη Δήμα, που κυκλοφόρησε από τη Sonar Music, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αγαπήθηκε από τον κόσμο, ενώ σαρώνει στα κλαμπ πανελλαδικά.

Διαθέτοντας όλο το «πακέτο», φωνητικές δυνατότητες αλλά και σκηνική παρουσία, ο Βασίλης Αραμπατζής, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, είναι ένας σπουδαίος ανερχόμενος και υποσχόμενος καλλιτέχνης, που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Με το «Θέλω Πολύ» να έχει κλέψει την παράσταση, είναι έτοιμος να κλέψει και ο ίδιος την παράσταση στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. Ο Βασίλης Αραμπατζής, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων, στο hot spot της Θεσσαλονίκης, το Chic.
Από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Βασίλης Αραμπατζής, μαζί με τους Χρήστο Ανδριανό και την Έλενα Παναγιωτίδου, θα πρωταγωνιστήσουν, στην πιο φρέσκα και μοντέρνα πρόταση διασκέδασης



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!