Βανδή – Νομικού – Σκορδά: Που τις είδαμε και γιατί τις ξεχωρίσαμε

Και ήταν όλες τους υπέροχες.


Και οι τρείς είναι γυναίκες με στιλ και κάθε φορά κερδίζουν τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους. Άλλες πιο μοντέρνες και άλλες πιο κλασικές, είναι πάντα κομψές και τα σύνολά τους πάντα in fashion, γράφει η Ρενιέ Σιδέρη στο joytv.

Έτσι λοιπόν και στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά, η Δούκισσα Νομικού και η Δέσποινα Βανδή ήταν οι παρουσίες που ξεχώρισαν.

Η Δέσποινα Βανδή προτίμησε total black look με pencil δερμάτινη φούστα και wrap top, ενώ και εκείνη επέλεξε μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους. Όμορφη και πολύ κομψή, απέδειξε γι’ άλλη μια φορά πως τα κλασικά κομμάτια με μοντέρνο design της ταιριάζουν πολύ.
0365_LIAGKAS_SKORDA_06102014-691x1024
Η πάντα stylish και μοντέρνα Φαίη Σκορδά επέλεξε ολόσωμη φόρμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα σε metallic απόχρωση, σύνολο που της ταίριαζε πολύ και κολάκευε την ψηλόλιγνη σιλουέτα της, ενώ το beauty look της σε φυσικές αποχρώσεις ολοκλήρωσε με επιτύχια μία chic εμφάνιση.
0023_DOYKISA_NOMIKOY_06102014-690x1024
Η Δούκισσα Νομικού με μία classy εμφάνιση έκλεψε τις εντυπώσεις και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια. Το maxi φόρεμά της με σκίσιμο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα της και ταίριαζε πολύ με τις ψηλοτάκουνες strappy γόβες και το κομψό τσαντάκι της.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!