Tus: Ξεσπαθώνει και τα λέει έξω απ’τα δόντια

Καλεσμένος στην εκπομπή “ΟΛΑ Τρέλα” ήταν χθες ο Νότης Σφακιανάκης. Ήταν αναμενόμενο πως η εμφάνιση του…


Καλεσμένος στην εκπομπή “ΟΛΑ Τρέλα” ήταν χθες ο Νότης Σφακιανάκης. Ήταν αναμενόμενο πως η εμφάνιση του και οι δηλώσεις του θα ήταν κάτι που θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες στα ΜΜΕ.

Ο γνωστός ραπερ Tus, θέλησε να πάρει θέση και ξεσπάθωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook για όσους κατακρίνουν τις δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα ο νεαρός ραπερ δήλωσε:
1 respect στην μοναδική εκπομπή που βγάζει ωμά και αμοντάριστα τα καυστικά σχόλια στον αέρα. ώστε τα πουστρακια να φαίνονται πουστρακια στο γυαλί και οι άντρες άντρες…

2 συγχαρητήρια που υπάρχουνε και άλλοι άνθρωποι σαν και του λόγου μας σε αυτό τον κόσμο που δε κρύβονται πίσω από μάσκες καθωσπρεπισμούς εμπορικά καλούπια και μισόλογα.

3 για να μη παρεξηγηθεί αυτό το post δε στηρίζω ούτε κατακρίνω τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη για τις πολιτικές του πεποιθήσεις, αυτό είναι αλλου παππά ευαγγέλιο!!! Απλά ΣΕΒΑΣΜΟΣ ρε πούστη μου.

Όλα τα και καλά “pop-τσιφτετελο-καλιτεχνακια” και οι δημοσιογράφοι της συμφοράς επιτίθονται και εναντιώνονται δημοσια με τέτοια ευκολία λες και είναι ισα και ομοια με έναν Νότη Σφακιανάκη.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ FAN ΤΟΥ NOTH ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ! αλλά είστε ζώα που ποντάρετε στη προπαγάνδα της στιγμής για να κερδίσετε μιας ζωής καριέρα. έχετε υπόψιν σας και αυτό : για να ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει εξίσου να είσαι ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ..”

tus_katw



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!