Τριαντάφυλλος σε Σπυροπούλου: “Mε εκνευρίζουν αυτοί που σε χτυπάνε! Είσαι παιδί του λαού και αξίζεις”

Ο Τριαντάφυλλος ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και δεν παρέλειψε να μιλήσει και για όσα γράφονται για εκείνη!


Ο Τριαντάφυλλος ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και δεν παρέλειψε να μιλήσει και για όσα γράφονται για εκείνη!

Την Ροδίτικη συμμαχία παρακολουθήσαμε σήμερα στον alpha με τον Τριαντάφυλλο να εκθιάζει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και να μιλά για τις επίθέσεις που δέχεται…

Είσαι όμορφη και νέο παιδί και σε χτυπάνε… Εμένα αυτά με εκνευρίζουν και θα τα πω! Είσαι παιδί δικό μας, παιδί του λαού… Αξίζεις και θα πας μια χαρά” της είπε χαρακτηριστικά αν και εκείνη δεν σχολίασε για ακόμα μια φορά!

Χαμογελαστή είπε απλά ένα ευχαριστώ και δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στα λεγόμενα του καλεσμένου της! Δεν παρέλειψε βέβαια να πετάξει και στη σημερινή εκπομπή τις σπόντες της για τους συμπαρουσιαστές της.

Στην συνέντευξη που πραγματοποίησε με την ηθοποιό Ελένη Κοκκίνου την ρώτησε πως νιώθει που είναι μόνο δύο άνθρωποι σε κάθε σκηνή της γνωστής σειράς “Μην αρχίζεις την Μουρμούρα” και όταν εκείνη απάντησε η Κωνσταντίνα σχολίασε ” Τι γίνεται όμως όταν ο συμπαρουσιαστής δεν βοηθάει” και πέρασε σε μπρεικ…. ένω στον κλείσιμο είπε “ο Αναδιώτης λείπει γιατί έχει χτυπήσει το πόδι του… δεν τον διώξαμε και αυτόν!”

Σε σχέση με τα Σαββατοκύριακα που έχουν περάσει πάντως η σημερινή εκπομπή μπορώ να πω πως ήταν πιο δυναμική και ευχάριστη!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!