Τρεις Αργυρές φωνές ξεσηκώνουν το “Argis Club”


Έκανε grand opening το “Argis Club” και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην πάω …

Έκαναν πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Ιουνίου φιλοξενώντας τα υπέροχα παιδιά Κωνσταντίνο Φραντζή τη Μαρία Καρλάκη και την Δήμητρα Μυλωνά. Μπορεί να είναι κλειστός χώρος αλλά έχει τόσο ενέργεια που γεμίζουν με τις φωνές τους που πραγματικά δεν σε νοιάζει. Το μόνο που θέλεις είναι το ποτό σου και να τους ακούς.

Έχουν περάσει όλοι σχεδόν απο τότε που άνοιξε αφού ο Αργύρης Ππαπαργυρόπουλος είναι ένας άνθρωπος του χώρου που έχει πολλές συμπάθειες. Δεν έλειψαν οι λαμπερές παρουσίες όπως ο επί χρόνια φίλος του Αργυρή Παπαργυρόπουλου Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο ταλαντούχος τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης, ο φιναλίστ του πρώτου “Survivor” Μάριος Πριάμος, και πάρα πολλοί άλλοι.

Εγώ θα ήθελα να γράψω τα δικά μου σχόλια για αυτό που είδα…πάντα με την δική μου αλήθεια


Μαρία Καρλάκη
Μια τραγουδίστρια που τελικά απέδειξε πως μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα απλά γιατί μπορεί. Είναι καταπληκτική και ειδικά φέτος έχει αλλάξει πολλά πράγματα πάνω της… μέσα της (ίσως ο έρωτας) και είναι δυναμικά πιο δυνατή και ανανεωμένη απο ποτέ.

Κωνσταντίνος Φραντζής
Μπορεί να τον είχα δει πιο παλιά λάιβ σε εμφάνιση του αλλά αυτό που είδα ήταν μαγικό. Μια καταπληκτική φωνή που επίσης μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα και να σου δημιουργήσει πολλά συναισθήματα μαζί την ώρα που τραγουδάει.

Δήμητρα Μυλωνά
Εξαιρετική και πιο φρέσκια από ποτέ. Ίσως της ταιριάζει η παρέα στο μαγαζί ίσως η ίδια απέκτησε δυναμική και είναι πραγματικά συγκλονιστική!

Φυσικά δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τον Μαέστρο Στέλιο Μαρή της παρέας που έχει φτιάξει ένα μοναδικό πρόγραμμα ακριβώς όπως έπρεε.
Είναι ένα πρόγραμμα που πραγματικά ότι κι άν είστε … Ελεύθεροι δεσμευμένοι χωρισμένοι ή ότι άλλο μαζί τους θα είστε άλλοι όταν φύγετε (ξημερώματα) απο το μαγαζί.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!