Τους ένωσε ένας θάνατος – Ζάχο και Ζαχαράτο


Γνωρίζουμε όλοι τις οικογενειακές σχέσεις των δύο μίμων πολλά χρόνια τώρα καθώς και την φιλία του Διονύση με την οικογένεια του Τάκη.
Η Αδυναμία του Διονύση στον πατέρα του Τάκη καθώς έχει χάσει τον δικό του πατέρα ήταν μεγάλη.

Έτσι αφιέρωσε την παράσταση του στο Μπελούγκα στον αγαπημένο του φίλο και ”πατέρα” Δημήτρη Ζαχαράτο (πατέρα του Τάκη που έφυγε απο την ζωή την προηγούμενη βδομάδα) !!!
Του Δημήτρη Ζαχαράτου του άρεσε πάρα πολύ η σάτιρα και οι μιμήσεις!!


Ο Διονύσης Ζάχος επέστρεψε δυναμικά μετά από απουσία μηνών λόγω της πανδημίας και ξεσήκωσε το κοινό του που τον αποθέωσε. Οι εξαιρετικές του μιμήσεις έκαναν τον κόσμο να τον χειροκροτεί ασταμάτητα ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις με τα μοναδικά πειράγματα στο κοινό.


Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις του Διονύση Ζάχου στο κατάμεστο κάθε φορά στο «Beluga» στην Τρούμπα στον Πειραιά, κάθε Τετάρτη βράδυ. Ο ταλαντούχος μίμος με την εκπληκτική του παράσταση «Γελάμε Δυνατά» ετοιμάζει και την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Πολιτική σάτιρα, καυστικά σχόλια, μεγάλες ντίβες όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ρένα Βλαχοπούλου, η Μελίνα, η αειθαλής Ζωζώ Σαπουντζάκη, αλλά και πρόσωπα της επικαιρότητας – Μητσοτάκης, Κατσαφάδου, Πρίνου και μια πλειάδα άλλων προσώπων και καταστάσεων, σε μία παράσταση με πολύ γέλιο, κέφι, αλλά και συγκίνηση, με τον Διονύση Ζάχο στα καλύτερα του !!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!