TOQUEL | Όσα έγιναν στην πολυπλατινένια απονομή των album του “Beverly Hills” & “777”


TOQUEL | Όσα έγιναν στην πολυπλατινένια απονομή των album του “Beverly Hills” & “777”

 

Ένα πάρτι από… «πλατίνα» παρέα με δροσερά cocktails powered by Havana Club πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του TOQUEL το βράδυ της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου στο Foyer του Παλλάς, με αφορμή την σαρωτική επιτυχία των album του «777» και «Beverly Hills».

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos EMI, a Universal Music Company Μαργαρίτα Μάτσα απένειμε στον TOQUEL τιμητικές πλακέτες για τις τριπλά πλατινένιες πωλήσεις του album «777» που κυκλοφόρησε το 2019, καθώς και για τις διπλά πλατινένιες πωλήσεις του album Beverly Hillsπου μετράει μόλις 4 μήνες κυκλοφορίας αλλά και για τα πολυπλατινένια singles Aftoktonia”, “Kokaina”, Diamantia”, “Pistoli”, “Danika”, “Rollie” & “Karolina”.

Με τη σειρά του, ο δημοφιλής εκπρόσωπος της ραπ σκηνής στην Ελλάδα και αγαπημένος καλλιτέχνης των νέων ευχαρίστησε τη δισκογραφική του εταιρία για την εμπιστοσύνη της στο όραμά του, καθώς και τους συνεργάτες του που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθούν τα μουσικά του projects, απονέμοντας ο ίδιος στον καθένα ξεχωριστά τιμητική πλακέτα.

Λίγο μετά την απονομή, ο TOQUEL συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με καλλιτέχνες και φίλους που τον τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Το album «777» έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τα 50.000.000 streams στο Spotify, ενώ το Beverly Hills που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο έχει συγκεντρώσει πάνω από 37.000.000 streams αντίστοιχα.

 Δείτε το official video του “Beverly Hills” στο YouTube:

 


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!