TOP5 – Fashion Tips για τον χειμώνα του 2015

Με λίγα λόγια γίνε το fashion icon της σεζόν!


Η αλήθεια είναι πως όταν νιώθουμε πως μας ταιριάζει ένα στιλ, δύσκολα το αλλάζουμε μιας και θεωρούμε πως είναι το ιδανικό για εμάς. Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως ανά διαστήματα δεν μπορούμε να το εμπλουτίζουμε με νέες τάσεις ή στοιχεία που μπορεί να είναι στη μόδα ή απλώς να μας αρέσουν. Όσο, λοιπόν, κι αν λατρεύεις τα total black looks, τα κοστούμια, τις ψηλόμεσες midi φούστες και τα μοντέρνα αξεσουάρ, πάντα υπάρχει ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι νέο. Εμείς συγκεντρώσαμε 5 fashion τάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτόν τον χειμώνα και μπορεί να γίνουν οι αγαπημένες σου.

1. Δοκίμασε να δημιουργήσεις ένα total red look.

Το κόκκινο είναι ένα δυνατό χρώμα, που πολλές γυναίκες δεν τολμούν να φορέσουν, αλλά μην ξεχνάς πως συμβολίζει πάθος και αυτοπεποίθηση. Τόλμησε, λοιπόν, με ένα total red σύνολο που θα περιλαμβάνει παλτό, φόρεμα και γόβες ή ένα κοστούμι, κάπα και κόκκινη τσάντα.

2. Φόρεσε τη ζώνη σου πάνω από το παλτό σου.

Μπορεί να σε παραξενεύει αρκετά, αλλά είναι η πιο μοντέρνα τάση της σεζόν. Το σίγουρο είναι πως κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα και τη δείχνει πολύ πιο θηλυκή, απ’ ότι ένα φαρδύ παλτό που θα φορέσεις απλώς πάνω από τα ρούχα σου. Για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα, διάλεξε μία κομψή ζώνη με διακοσμητικό ενδιαφέρον.

3. Οι φούστες της σεζόν είναι οι φούστες-φάκελοι.

Αν τις έχεις ήδη δοκιμάσει, δεν θα είναι ρίσκο για ‘σένα. Αν όμως δεν είχες ούτε μία στη γκαρνταρόμπα σου, μάλλον πρέπει να κάνεις τις πρώτες σου αγορές. Άφησε, λοιπόν, για λίγο στην άκρη τις pencil, τις Α και τις εβαζέ και συνδύασε μία φούστα-φάκελο σε όποιο μήκος επιθυμείς με ένα πουλόβερ, πουκάμισο ή σακάκι.

4. Λεπτές ρίγες σε πανωφόρια.

Μπορεί να σου θυμίζουν κάτι από τα 80’s και τα σακάκια της μαμάς σου, αλλά οι λεπτές ρίγες στα πανωφόρια έχουν επανέλθει δυναμικά και φυσικά, κολακεύουν κάθε σιλουέτα. Άλλωστε, είναι μία καλή επιλογή για το γραφείο, αλλά και για τα σοφιστικέ σύνολα στις βόλτες σου.

5. Από την κορυφή μέχρι τα παπούτσια διάλεξε δέρμα.

Το ρίσκο να θυμίζεις σούπερ-ήρωα υπάρχει, αλλά αν καταφέρεις να συνδυάσεις τα σωστά κομμάτια τότε το αποτέλεσμα θα είναι μοντέρνο και καλόγουστο. Αν επιλέξεις απομίμηση δέρματος, προσπάθησε να είναι καλής ποιότητας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!