Τόνυ Μαυρίδης: ”Μου είχε γίνει έμμονη ιδέα να φτάσει η Έλενα στην κορυφή”

Μίλησε για όλα και για όλους!!


«Δεν παρακολουθώ την πορεία της Έλενας. Έχω σταματήσει από το 2008 και μετά. Είχα περάσει μια μεγάλη περίοδο κατάθλιψης. Έτσι πήρα και τα περιττά κιλά» τόνισε στην Espresso λέγοντας παράλληλα πως ξεπέρασε το πρόβλημά του με τη βοήθεια ειδικού. Όσον αφορά στον χωρισμό του με την τραγουδίστρια, είπε: «Η απόφαση ήταν από κοινού. Δεν έπαθα ερωτική απογοήτευση, απλώς έχασα τη συνήθειά μου. Όταν ξύπνησα μόνος στο σπίτι σκέφτηκα: “Και τώρα”; Μεγάλο πράγμα η συνήθεια».

Αναφορικά με την περίοδο που ήταν ακόμα ζευγάρι με την Έλενα είπε: «Μου είχε γίνει έμμονη ιδέα να φτάσει η Έλενα στην κορυφή. Ζούσα μόνο στο στούντιο και μου έφερνε εκείνη φαγητό. Θα σου πω ότι περίπου 5 χρόνια δουλεύαμε. Είχαμε πάει διακοπές μόνο δύο μέρες. Όταν όλη σου η ζωή γίνεται δουλειά, καταλαβαίνεις. Μετά ήρθε και η κατάθλιψη… Η Έλενα το άντεξε για ένα χρόνο, μετά όταν άρχισα να συνέρχομαι, νομίζω πως το μετέδιδα…»

Ο Τόνυ Μαυρίδης είπε ακόμα σχετικά με την νέα σχέση της τραγουδίστριας: «Χαίρομαι πολύ. Τι είμαι; Η Χατζίδου να της εύχομαι “Χειρότερα να είναι η κάθε σου ημέρα”; Αλίμονο! Περάσαμε μαζί τόσα, ο καθένας μας έχει κάνει βήματα μπροστά. Ο κύκλος μου με την Έλενα έχει κλείσει». Όσο για το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας τους, είπε: «Τώρα όχι. Σε τρία χρόνια από τώρα όμως ναι. Θέλω να δω πώς θα τα πάει και με άλλους συνεργάτες».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!