Τόλης Βοσκόπουλος – Τζορτζ Κλούνεϊ: Μαζί στο Λονδίνο

Μαζί με την Άντζελα και την Αμάλ.. Συνάντηση κορυφής!


Ο γόης του Χόλιγουντ και άρτι νυμφευθείς Τζόρτζ Κλούνεϊ θα συναντήσει έναν εγχώριο θρύλο, τον Τόλη Βοσκόπουλο, στις 20 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο. Η πρόσκληση έχει σταλεί εδώ και ημέρες, τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν κλειστεί και οι βαλίτσες ετοιμάζονται.

Και για όσους απορούν από που μπορεί να προκύψει μια τέτοια συνάντηση, την απάντηση δίνει ο ΒΗΜΑτοδότης. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η αρχική πρόσκληση έγινε από την Αμάλ Αλαμουντίν – όταν βρέθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στην Αθήνα για τη διεκδίκηση των Γλυπτών του Παρθενώνα – προς την υφυπουργό Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου.

Είχε γραφτεί τότε – και είχε περάσει στα ψιλά – ότι οι δύο κυρίες τα βρήκαν σε όλα και αλληλοεντυπωσιάστηκαν και ότι η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ είχε καλέσει τη σύζυγο του Τόλη Βοσκόπουλου να την επισκεφθεί στο σπίτι τους στο Λονδίνο. Και όπως φαίνεται δεν ήταν απλώς μια πρόσκληση αβροφροσύνης καθώς επαναδιατυπώθηκε και ήδη η επίσκεψη δρομολογείται.

Η ημερομηνία που έχει επιλεγεί είναι η 20η Δεκεμβρίου, όταν η κυρία Γκεράκου προγραμματίζει να επισκεφθεί το Λονδίνο μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο με αφορμή την «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή που ανεβαίνει στο Old Vic, με πρωταγωνίστρια τη γνωστή κινηματογραφική και τηλεοπτική ηθοποιό Κριστίν Σκοτ Τόμας. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Ιαν Ρίκσον και, όπως είχε γράψει και η «Telegraph», «μπορεί να πρέπει να σκοτώσεις για να εξασφαλίσεις εισιτήριο».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!