Τόλης Δαμιανός


Ο Τόλης Δαμιανός είναι νέος ωραίος πολλά υποσχόμενος τραγουδοποιός ξεκίνησε να τραγουδάει σε πολύ μικρή ηλικία σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης από όπου ζει και κατάγεται.

Αργότερα ξεκίνησε σε μεγάλες πίστες στον τόπο καταγωγής του και σε μεγάλες συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου. Μας συστήνεται και δισκογραφικά στο δυναμικό της Spicy music Σε κάθε του εμφάνιση καταφέρνει να μαγνητίσει τα βλέμματα του κοινού το οποίο ταξιδεύει με τα υπέροχα τραγούδια του όπως το ” Όλα πάνε καλά ” , το ” Να μ’ αγαπάς ” κα και πολλές άλλες επιτυχίες! με το μοναδικό ταλέντο του και την ζεστή χροιά του. Το τραγούδι και η ενασχόληση του όπως προείπα ήταν μια επιθυμία από το νεαρό της ηλικίας του και όχι άδικα γιατί μας ξεσηκώνει με κάθε νότα στο μοναδικό PALMERA LIVE GARDEN με τον Γιάννη Τάσσιο και την Γωγώ Ρωμαίου κάθε Παρασκευή Σάββατο στις 00:00 .Τα σχέδια για το μέλλον του είναι εξαιρετικά φιλόδοξα καθώς συνεχώς θέτει νέους στόχους. Ο χειμώνας για τον ίδιο αναμένεται αρκετά δημιουργικός με πολλές συναυλίες και νέα τραγούδια.

Προηγούμενο ΆρθροΔιάλεξη με θέμα: «Η σημασία της έγκαιρης διάγνωσης & πρόληψης για τον καρκίνου του μαστού και καρκίνου του προστάτη.»
Επόμενο ΆρθροΔώρα καρδιάς από τη Gordian

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!