Το Volume 2 του κορυφαίου τηλεοπτικού soundtrack «Η Μάγισσα» κυκλοφορεί τώρα!


To Volume 2 του κορυφαίου τηλεοπτικού soundtrack «Η Μάγισσα» κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Πρόκειται για το δεύτερο μέρος του ατμοσφαιρικού soundtrack που μας ξυπνάει πρωτόγνωρα συναισθήματα, μοναδικά όπως και ίδια η σειρά.

Η διεθνών προδιαγραφών επική σειρά του ΑΝΤ1 «Μάγισα», η οποία αποτελεί και την μεγαλύτερη παραγωγή της χρονιάς, έχει ήθη καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία δύο αντίπαλων πατριών στην Μάνη του 1817.

Το soundtrack φέρει την υπογραφή του μουσικοσυνθέτη Alex Sid σε συνεργασία με την στιχουργό Ουρανία Πατέλλη, το μουσικό δίδυμο που βρίσκεται πίσω από την επιτυχημένη μουσική επένδυση της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» η οποία και καθιέρωσε τα original soundtrack στα Ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα.

Στο Volume 2 ο Alex Sid εκτός από συνθέτης, πρωταγωνιστεί και σαν ερμηνευτής με το «Μάτια Μου Απόκοσμα». Όπως μόνο εκείνος μπορεί, ο Alex Sid μας ταξιδεύει τραγουδώντας:

«Σκάει το κύμα στην καρδιά

Και όπως παφλάζει κάτι αλλάζει ξαφνικά

Σκάει το ποτάμι στην καρδιά

Κι ας σ’ αγαπάει δεν αντέχει»

Στο soundtrack συμμετέχει επίσης η καταξιωμένη Αναστασία Μουτσάτσου η οποία κάνει φωνητικά σε δύο μουσικά θέματα που διακρίνονται για τη ξεχωριστή μουσική τους αύρα – το «Ναταλία» και «Η Καρδιά».

«Η Μάγισσα» προβάλλεται αποκλειστικά από την συχνότητα του ΑΝΤ1 κάθε Δευτέρα στις 21:00 ενώ το Volume 2 του original television soundtrack από τον Alex Sid είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!