Το Quizdom “προσγειώνεται” στον υπολογιστή σας

Το καλοκαίρι πέρασε, το Quizdom έσβησε το πρώτο του κεράκι και ήρθε η ώρα να…περπατήσει σε νέα λημέρια.


Η εφαρμογή που μετέφερε το παραδοσιακό παιχνίδι γνώσεων από το τραπέζι του σαλονιού στα κινητά των Ελλήνων, κάνει πλέον τα πρώτα του βήματα στο διαδίκτυο και φέρνει τη διασκέδαση στην οθόνη του υπολογιστή σας!

Αναμέτρηση από τον υπολογιστή

Τι κι αν δεν έχετε smartphone ή σύνδεση στο ίντερνετ από το κινητό σας. Θέλετε απεγνωσμένα να απαντήσετε στην πρόκληση του κολλητού σας αλλά σάς τελειώνει η μπαταρία; Τώρα μπορείτε να μπείτε στο www.quizdom.gr και να αναμετρηθείτε με τους φίλους σας μέσα από τον υπολογιστή.

Η «συνταγή» ασφαλώς η… δοκιμασμένη: 1 πρό(σ)κληση, 2 αντίπαλοι, 4 γύροι, 16 ερωτήσεις και ο καλύτερος (ή ο ταχύτερος) κερδίζει. Το στοιχείο του ανταγωνισμού άλλωστε σε συνδυασμό με το διαδραστικό περιβάλλον ήταν εκείνα που απογείωσαν το Quizdom και «ανάγκασαν» περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια χρήστες να το κατεβάσουν, καθιστώντας το την πιο διαδεδομένη ελληνική εφαρμογή.

Κι όλα αυτά γιατί οι Έλληνες αγαπάμε τις γνώσεις… Ή μήπως όχι;

Μήπως το Quizdom είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι;

Social Quiz: Τσέκαρετε τις γνώσεις σας… και όχι μόνο!

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση: Μετά την πρόσφατη αναβάθμιση η εφαρμογή επέκτεινε τον social χαρακτήρα της, δίνοντας στον κάθε παίκτη τη δυνατότητα να αναρτήσει φωτογραφίες και να χτίσει ένα πλήρες προφίλ. Έτσι, καθένας μπορεί να γνωρίσει άτομα απ’ όλη την Ελλάδα με αφετηρία τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντα του και εκτός από τις γνωστικές του ικανότητες, να τσεκάρει και εκείνες στο… φλερτ. Κι όλα αυτά χάρη στη λειτουργία του chat, η χρήση της οποίας το τελευταίο διάστημα έχει ανέβει κατακόρυφα.

Πηγή: Fortunegreece.com



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!