Το προξενιό της Ιουλίας – Απόψε 23/1: Η πολυπόθητη μέρα του γάμου φθάνει!


Οι ετοιμασίες για το γάμο της Ιουλίας με τον Γιωργίκη έχουν μπει στην τελική ευθεία και για τις δυο οικογένειες, όταν η Φιλιώ, βλέπει τον Γρηγόρη μεθυσμένο έξω από το σπίτι της νύφης.

Η παρέμβασή της, σώζει την κατάσταση, αλλά δίνει ελπίδες και στην ίδια ότι μπορεί να υπάρχει μια ελπίδα για τους δυο τους.

Στο σπίτι Ραζίνη, η Κυριακούλα, ανήσυχη μήπως ο Γρηγόρης προσπαθήσει να σταματήσει τον γάμο της Ιουλίας, ζητάει από τον Ζαφείρη να μην αφήσει τον γιό της από τα μάτια του.

Από την πλευρά του, όμως, και ο Στασινόπουλος παίρνει τα μέτρα του, για να μην έχουν κάποιο απρόοπτο στο γάμο, ενώ η Στάσα, από τη δική της πλευρά, ετοιμάζει το δικό της σχέδιο για να στεριώσει ο γάμος της κόρης της με τον Γιωργίκη.

Η πολυπόθητη μέρα του γάμου επιτέλους φτάνει και η αγωνία της Ιουλίας κορυφώνεται. Ένα απρόσμενο τυχαίο γεγονός στο σπίτι της Ιουλίας τρομάζει εκείνη και τους καλεσμένους που το εκλαμβάνουν ως κακό οιωνό, ενώ την ίδια ώρα ο Γρηγόρης παίρνει μια σκληρή απόφαση και παίρνοντας το όπλο του, καταφέρνει να ξεφύγει απ’ τον Ζαφείρη.

Δείτε το trailer:

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!