Το όνομα του ειναι ”la Red” και ανοίγει στα κόκκινα με live ορχήστρα


Λατρεύω τα μαγαζιά εκείνα που ξέρουν να κάνουν τον κόσμο να διασκεδάζει.
Ένα τέτοιο μαγαζί είναι και το La Red στην Νίκαια.

Με λαϊκό τραγούδι με λαϊκούς τραγουδιστές και όλα τα επακόλουθα… Στα χρόνια του κορονοοιού έχει σταματήσει τα λάιβ για λίγο (από ότι μαθαίνω ετοιμάζει ένα σχήμα έκπληξη ) για τα Σαββατοκύριακα, αυτά τα καινούργια από νωρίς. Οι πληροφορίες μου λένε ή 30 Οκτωβρίου ή 31 θα σκάσει η βόμβα … και Θα το τολμήσει ο Δημήτρης Μεσούλας όπως έχει ρισκάρει και τολμήσει για πολλά πράγματα στην ζωή του! Θα ανοίξει με όλα τα μέτρα, με όλα τα σταθμά και θα κάνει λάιβ σχήμα έτσι για την διαφορά της διασκέδασης. Δεν έχω μάθει ακόμα τα ονόματα (αλλά θα τα μάθω πολύ σύντομα) που θα είναι στο σχήμα που ετοιμάζει. Έρχεται λοιπόν με ελληνική διασκέδαση ακόμα και με 90 πόντους διαφορά!!


Ένας επιχειρηματίας που σέβεται το προσωπικό του, τον κόσμο του, τους πελάτες του, τους καλλιτέχνες του και πάνω από όλα τον εαυτό του για όλα όσα κάνει. Ο Δημήτρης Μέσουλας από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα μου είπε είσαι πάντα καλοδεχούμενη εδώ. Με αγάπη και αλήθεια. Την γουστάρει την αλήθεια …


Είναι απλά ένας άνθρωπος που ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους και του αρέσουν οι κινήσεις Ρουά μάτ .. ξέρει να κερδίζει.
Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι ετοιμάζει … Γιατί ο στόχος είναι το La Red με Εγγυημένη διασκέδαση και σφραγίδα!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!