To La Red και ο Δημήτρης Μέσουλας μοιράζουν Αγάπη


Ένα μαγαζί που ξέρει να μοιράζει αγάπη, γιατί ξέρει πως είναι να σε αγαπούν !!

Είναι από τα πρώτα μαγαζιά που ο επιχειρηματίας που το έχει ο Δημήτρης Μεσούλας μοιράζει αγάπη με τρόφιμα μαζί και με είδη πρώτης ανάγκης στον κόσμο που πραγματικά στις μέρες μας το έχει ανάγκη. Αυτό το μαγαζί είναι το La Red του αγαπημένου Δημήτρη, που μαζί με την υπέροχη ομάδα του διοργάνωσαν ένα φιλανθρωπικό σκοπό να μαζέψουν όσα παραπάνω τρόφιμα μπορούν για να κάνουν ευτυχισμένους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ένα μαγαζί που κατάφερε να συζητιέται στην νύχτα για τα όλα όσα έχει αλλά και για όλα όσα κάνει.
Το πιο βασικό είναι ο κόσμος του, η εξυπηρέτηση του και οι ωραίες του βραδιές με ονόματα τραγουδιστών που πέρασαν από το μαγαζί αυτό και έκαναν πάταγο.

Ο Δημήτρης έχει άλλα δυο μαγαζιά στην περιοχή της Τρούμπας όπου και έδειξαν πως ο κόσμος τα αγάπησε και τα γέμισε από την πρώτη στιγμή που άνοιξαν.

Κάθε μέρα σε μια πραγματικά ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, ο executive chef των μαγαζιών του και η ομάδα του δημιουργούν ένα μενού αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων που συνθέτουν μια εμπειρία διαφορετική από τις συνηθισμένες, και ο κόσμος τα προτιμάει και θα συνεχίσει να τα προτιμάει, ΑΚΌΜΑ κι αν οι περιορισμοί μας κάνουν λίγο πιο φειδωλούς…

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ

Με λίγα λόγια απλά και λιτά μπορείς να περιγράψεις τον Δημήτρη.. Αληθινός από αυτούς που σπανίζουν σήμερα στον χώρο, γενικά.
Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους, να δίνει αυτά που πρέπει, με νόημα και στόμφο να σέβεται τα πάντα αλλά και να κερδίζει τον σεβασμό σε ότι κάνει.
Είναι άντρας που ξέρει καλά να κάνει κινήσεις Ρουά Μάτ … γιατί του αρέσει μόνο να κερδίζει !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!