Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και έπαιζε στο «Λόγω τιμής» – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;


Το κοριτσάκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία στην αγκαλιά της μαμάς της, είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Λόγω τιμής».

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Κατερίνα Τσάβαλου στην παιδική της ηλικία!

Ποια είναι η Κατερίνα Τσάβαλου

Η Κατερίνα Τσάβαλου γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 1977 στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει στη Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου, καθώς και στην Δραματική Σχολή της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα.

Η ηθοποιός έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο συμμετέχοντας στην σειρά του Mega «Λόγω τιμής». Η σειρά αγαπήθηκε από το κοινό και σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει συμμετάσχει σε πολλά σίριαλ, μεταξύ αυτών: «Ποτέ δεν είναι αργά», «Κάτω από την Ακρόπολη», «Χορεύοντας στη σιωπή», «Επτά θανάσιμες πεθερές», «10η εντολή», «Έρωτας», «Πολυθρόνα για τρεις», «Μπαμπά μην τρέχεις», «Όλα στον αέρα», «Άγρια παιδιά» και «Κάτω Παρτάλι».

Σημαντική είναι η παρουσία της και στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Μεταξύ άλλων, έχει λάβει μέρος στις θεατρικές παραστάσεις: «Ζητείται Τενόρος», «Δωδέκατη Νύχτα», «Bloom», «Toc Toc», «Ο κύκλος», «Δεν πληρώνω, Δεν πληρώνω» και «Ο μπακαλόγατος».

Δείγμα της δουλειάς της στην μεγάλη οθόνη, είναι οι ταινίες: «Πρωινή πτήση», «Η τρίτη νύχτα», «Hardcore», «Μη φεύγεις», «The Bachelor» και «Κουραμπιέδες από χιόνι».

Η Κατερίνα Τσάβαλου έχει μιλήσει ανοιχτά για την κακοποιητική συμπεριφορά και την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί στο παρελθόν στην δουλειά της.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είχε πει: «Ο ένας που έχω δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά είναι σε αυτούς που ακούστηκαν, αλλά έχουν πλέον, παραγραφεί. Δεν μπορώ να πω το όνομά του, γιατί εμένα δεν είναι σεξουαλικό κι εκείνος έχει ακουστεί για σεξουαλικό αδίκημα».

«Είναι πολύ σοβαρά πράγματα αυτά. Την ώρα που παίζεις, γεμάτο το θέατρο με κόσμο, να κοροϊδεύει όλους τους ηθοποιούς και να λέει “πώς παίζετε έτσι;”», είχε σημειώσει.

Ακόμα, για την παρενόχληση που δέχθηκε σε μία οντισιόν που είχε πάει εξήγησε ότι: «Ήμουν πολύ μικρή, 20 χρονών και είχα πάει για οντισιόν σε ένα θέατρο. Όταν έκλεισε η πόρτα, ήμασταν μόνοι μας. Είχα μάθει έναν ρόλο που μου είχαν δώσει για ένα έργο κι εκείνος μου έλεγε “πες το έτσι, πες το αλλιώς”».

«Μετά μου είπε “κλείσε τα μάτια”. Νιώθω κάτι τότε κι ανοίγω τα μάτια μου και πήγε να με φιλήσει. Μου πιάνει το σαγόνι και λέει “περιμένω να με πάρεις τηλέφωνο”. Και τότε, έφυγε. Δεν τον πήρα τηλέφωνο κι εννοείται, δεν πήρα τον ρόλο», συνέχισε.

Ο θάνατος της κολλητής της

Η ηθοποιός έχει χάσει την κολλητή της, η οποία έφυγε από την ζωή σε ηλικία 26 ετών, από καρκίνο στο νωτιαίο μυελό. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα On Time είχε αναφέρει: «Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου ήταν ο θάνατος της κολλητής μου. Η Μαρία ήταν 26 χρόνων κι «έφυγε» από καρκίνο στο νωτιαίο μυελό.

Ήταν πολύ άγριο τότε. Εγώ τότε έκανα και τα γυρίσματα της ταινίας «Hardcore» του Ντένη Ηλιάδη. Μου έδωσαν χρόνο, μου φέρθηκαν πολύ ωραία. Αυτή η απώλεια είναι ένα κομμάτι που δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μου λείπει. Αφού πολλές φορές σκέφτομαι να την πάρω τηλέφωνο. Θα ήθελα να της πω τα νέα. Να της πω πώς είμαι. Να δει το παιδί μου. Μου λείπει πάρα πολύ».

Ο γάμος και η γέννηση της κόρης της

Η ηθοποιός από το 2017 είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Στεργίου. Στις 25 Ιανουαρίου του 2018 η Κατερίνα Τσάβαλου έφερε στην ζωή την κόρη τους, Μαριμέλη.

«Ο σύζυγός μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί, γιατί έκανα οικογένεια, έκανα την κόρη μου και ήρθε στο σωστό timing», είχε τονίσει σε συνέντευξή της στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την γέννηση της κόρης της, η Κατερίνα Τσάβαλου είχε πει στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη: «Τι να πω, Ότι και να πω είναι λίγο. Δηλαδή, δεν το πιστεύω. Είναι απερίγραπτο, έχω το βίντεο όλο αυτό, που το βλέπω και δεν το πιστεύω ούτε εγώ. Δεν μπορείς να περιγράψεις τη στιγμή αυτή, τη μαγική. Τι να πω τώρα;».

«Τελικά, πήγα να γεννήσω με φυσιολογικό τοκετό, προέκυψε κάτι και δεν γέννησα φυσιολογικά. Δεν έχει σημασία. Κλάμα και συγκίνηση. Είναι σαν να βλέπεις να κατεβαίνει η Παναγία η ίδια και να λες… Ωχ, είναι πολύ μεγάλο για να μπορώ να το περιγράψω», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την κόρη της στη συνέντευξή της στην εφημερίδα On Time, η ηθοποιός είχε δηλώσει ότι: «Είναι η καλύτερη σχέση που έχω στη ζωή μου. Είναι μια σχέση απέραντης αγάπης, με τις δυσκολίες της και όλη την ευθύνη. Είναι φανταστική, πανέξυπνη, χαρούμενο παιδί, έχει με τον μπαμπά της έρωτα. Είναι μία και την προσέχουμε πολύ. Είμαστε όλοι πάνω της. Είμαστε συνέχεια μαζί».

Την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία την είχε ανεβάσει η ίδια η Κατερίνα Τσάβαλου στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram στις 29 Οκτωβρίου του 2018.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!