Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είχε πρωταγωνιστήσει στην σειρά «Εθνική Ελλάδος» – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;


Το γλυκό κοριτσάκι που ποζάρει χαμογελαστό στον φωτογραφικό φακό, είναι γνωστή Ελληνοκύπρια ηθοποιός, η οποία αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Εθνική Ελλάδος».

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Πηγή: Instagram/mariellasavvides

Στην φωτογραφία απεικονίζεται η Μαριέλλα Σαββίδου στην παιδική της ηλικία!

Ποια είναι η Μαριέλλα Σαββίδου

Η Μαριέλλα Σαββίδου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κύπρο και τα γενέθλιά της είναι στις 3 Μαΐου. Σε ηλικία 4 ετών οι γονείς της είχαν ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα το οποίο την ωρίμασε πιο γρήγορα, όπως έχει παραδεχθεί σε συνέντευξή της στο περιοδικό «HELLO!».

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε πει στη συνέντευξή της ότι: «Με ωρίμασε πιο γρήγορα και πολύ νωρίς. Γιατί ήμουν η μεγάλη αδελφή και σε ηλικία 4 ετών, που συνέβη το ατύχημα, είπα στον εαυτό μου: «Τώρα είμαστε εγώ και η αδελφή μου και πρέπει να την προστατέψω». Σκέψου, ως μεγαλύτερη έλεγα στην αδελφή μου να βάλει τη ζακετούλα της και θύμωνα. Και ήμουν μόλις 5 χρονών. Ήταν αστείο και συγκινητικό».

«Το ατύχημα έγινε στη Βέροια, σε έναν κεντρικό άξονα συγκρούστηκαν μετωπικά με μεθυσμένο οδηγό, που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Ήταν πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό. Έκαναν και οι δύο πολλές επεμβάσεις. Ο πατέρας μου έχασε το μισό του πρόσωπο και έπρεπε να κάνει πλαστική αναδόμησης. Ήταν κομβικό αυτό το ατύχημα, γιατί εξαιτίας του συνέβησαν κάποια πράγματα που καθόρισαν τη ζωή μου», πρόσθεσε.

Η Μαριέλλα Σαββίδου έζησε για 12 χρόνια στο Παρίσι, όπου σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή, Γαλλική Φιλολογία, καθώς και Πολιτικές Επιστήμες και Επικοινωνία, ενώ έχει κάνει και διδακτορικό στην Κοινωνιολογία στο Λονδίνο.

«Πήγα να σπουδάσω Γαλλική Φιλολογία στη Γαλλία και παράλληλα έδωσα στη Δραματική Σχολή, πήγαινα κρυφά τον πρώτο καιρό γιατί δεν ήταν η πρώτη επιλογή της οικογένειάς μου να πάω στη Δραματική», είχε εξηγήσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Γρήγορη Αρναούτογλου για την εκπομπή «The 2night show».

Πορεία στην υποκριτική

Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει παίξει σε αρκετές σειρές, παραστάσεις και ταινίες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο.

Μεταξύ άλλων στο θέατρο έχει παίξει στις παραστάσεις: «Mamma Mia», «Μαριχουάνα Stop» και «Αναμείνατε στο ακουστικό σας». Δείγμα της δουλειάς της στην μεγάλη οθόνη, είναι η ταινία «Dodo».

Στην τηλεόραση έχει παίξει σε πολλές σειρές, μεταξύ αυτών: «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Ποιος Παπαδόπουλος;» και «Την τύχη μου μέσα». Σημαντική στιγμή στην καριέρα της, ήταν όταν πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA και του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος».

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ» μιλώντας για την «Εθνική Ελλάδος» είχε αναφέρει: «Ο κόσμος μου μιλάει ακόμη γι’ αυτή τη σειρά, όταν με συναντάει και μου δηλώνει ότι θα ήθελε να συνεχιστεί. Η σειρά αγαπήθηκε πολύ από κάθε ηλικία και χαίρομαι. Ήταν μια δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη διαφορετική και τολμηρή για την εποχή. Νιώθω πολύ περήφανη που συμμετείχα σε αυτή την δουλειά».

Ακόμα, σε ερώτηση για αν το θα συνεργαζόταν ξανά με τον Γιώργο Καπουτζίδη, σε περίπτωση που της το πρότεινε, η Μαριέλλα Σαββίδου είχε απαντήσει: «Φυσικά. Χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι ένας άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες, μιλάει ανοιχτά και δεν φοβάται να πει την άποψή του. Είμαι πολύ περήφανη που συγκαταλέγεται στους φίλους μου ο Γιώργος».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!