Το Grand Opening Party του πρώτου καταστήματος “Naterial by LEROY MERLIN” στην Ελλάδα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, στον Άλιμο, τα λαμπερά εγκαίνια του πρώτου καταστήματος “Naterial by LEROY MERLIN” στην Ελλάδα.


Ήταν όλοι εκεί! Στο Grand Opening Party του πρώτου καταστήματος “Naterial by LEROY MERLIN” στην Ελλάδα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, στον Άλιμο, τα λαμπερά εγκαίνια του πρώτου καταστήματος “Naterial by LEROY MERLIN” στην Ελλάδα. Εκπρόσωποι της εταιρείας υποδέχτηκαν από νωρίς το απόγευμα αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, που έσπευσαν να ευχηθούν, καθώς και τον δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος έκοψε την κορδέλα και σήμανε την έναρξη του “Naterial by LEROY MERLIN”.

 

Παράλληλα, πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας περιηγήθηκαν στον νέο χώρο και γνώρισαν το brand με τα ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα. Το εορταστικό κλίμα της βραδιάς απογειώθηκε από το ξεσηκωτικό Dj Show της αγαπημένης Μάγκυς Χαραλαμπίδου.

Η “Naterial” είναι το ιδιαίτερα επιτυχημένο brand προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας της “LEROY MERLIN” με αντικείμενο τον εξοπλισμό, την επίπλωση, την οργάνωση και τη διακόσμηση του μπαλκονιού, της βεράντας και του κήπου. Στο showroom 1.400m² του Αλίμου οι πελάτες θα βρουν μια πλούσια, πρωτότυπη γκάμα από έπιπλα κήπου και βεράντας, BBQs, πέργκολες και ό,τι άλλο χρειάζονται οι λάτρεις των εξωτερικών και ημί-εξωτερικών χώρων για να απολαμβάνουν έναν προσωπικό παράδεισο χαλάρωσης καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Το πρώτο showroom “Naterial by LEROY MERLIN”  βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλίμου 66 και όλα τα εκθέματα μπορούν να αγοραστούν μόνο με παραγγελία από το ίδιο το κατάστημα και να παραδοθούν σε σημεία επιλογής των καταναλωτών.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!