Το αγοράκι της φωτογραφίας πρωταγωνιστεί στο «Σασμό» – Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;


Το αγοράκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία έχει διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο της υποκριτικής, ενώ τα τελευταία χρόνια το κοινό τον απολαμβάνει μέσα από την δραματική σειρά του Alpha “Σασμός“.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο Στάθης Μαντζώρος στην παιδική του ηλικία!

Ποιος είναι ο Στάθης Μαντζώρος

Ο Στάθης Μαντζώρος γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 1973 και κατάγεται από την Λιβαδειά. Τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν.

Πορεία στην υποκριτική

Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει συμμετάσχει σε πολύ γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως: οι “Άγριες Μέλισσες” και το “Έτσι ξαφνικά”.

Τα τελευταία χρόνια οι τηλεθεατές τον απολαμβάνουν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Σασμός”. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv”είχε μιλήσει για το πώς του προτάθηκε ο ρόλος του “Παντελή”. Συγκεκριμένα ο Στάθης Μαντζώρος είχε πει: “Η πρόταση έγινε από την casting director της σειράς, Μιράντα Ρωσταντή, την οποία γνώρισα στις “Άγριες Μέλισσες”. Εκεί έπαιξα σε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο με τον Παύλο Ορκόπουλο, που τραγουδάμε οι δυο μας τον εθνικό ύμνο.

Όταν έφεραν τον “Νέστορα” στην ασφάλεια, καθώς ήταν στην οργάνωση που έψαχνε για τους προδότες στην κατοχή, υποδύθηκα το διοικητή που του σφίγγει το χέρι, τον χαιρετά στρατιωτικά, ως ήρωα πολέμου, και του λέει “τιμή μου που πολέμησα μαζί σας”. Ο “Νέστορας” του είχε σώσει τη ζωή στη μάχη, στο μέτωπο, και εκείνος, με το που καταλαβαίνει ποιος είναι, τον ελευθερώνει.

Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή και για τον Παύλο Ορκόπουλο και για μένα και είχαμε βουρκώσει και οι δύο. Με πήρε λοιπόν η Μιράντα και μου λέει “Στάθη, έχω ένα ρόλο για σένα” και εγώ δέχτηκα με μεγάλη χαρά να μάθω για τον ήρωά μου, τον “Παντελή”.

Μόλις άκουσα ότι η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και ότι θα παίξουν σπουδαίοι άνθρωποι του θεάτρου, όπως ο Δημήτρης Ήμελλος και η Μαρία Πρωτόπαππα, είπα αμέσως το ναι”.

Ερωτηθείς, σε συνέντευξή του στο περιοδικό “ΟΚ!”, για το αν τον έχει ενοχλήσει που ενώ είναι τόσα χρόνια ηθοποιός, με την τωρινή του δουλειά έχει γίνει τόσο πολύ αναγνωρίσιμος, ο Στάθης Μαντζώρος είχε απαντήσει: “Έχω παίξει σε αρκετά πράγματα στο παρελθόν και ίσως να μη με θυμάται ο κόσμος.

Πέρσι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που ήταν ο σκηνοθέτης στο “Τρίτο στεφάνι” στο Παλλάς όπου έπαιζα, μου είπε: “Τώρα ξανασυστήνεσαι”. Με τον Κωνσταντίνο παίζαμε στο σίριαλ της Μιρέλλας Παπαοικονόμου “Έτσι ξαφνικά”, που γυριζόταν στα Κύθηρα. Τότε ήμουν 27 και δεν ήμουν έτοιμος να διαχειριστώ όλη αυτή την εξωστρέφεια της δουλειάς. Τώρα το απολαμβάνω”.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η παρουσία του στον χώρο του θεάτρου. Μεταξύ άλλων έχει παίξει στις παραστάσεις: “Το τρίτο στεφάνι”, “Χειμωνιάτικο Παραμύθι”, “Ιστορία χωρίς όνομα”, “Η τρελή του Σαγιό”, “Ο Ηλίθιος” και “Κοριολάνος”.

Ο γάμος και οι δύο γιοι

Ο Στάθης Μαντζώρος εδώ και κάποια χρόνια είναι παντρεμένος. Η σύζυγός του, Αντωνία, είναι γυμνάστρια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο αγοράκια.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μιλώντας για την οικογένειά του, ο ηθοποιός είχε αναφέρει: “Η σύζυγός μου είναι γυμνάστρια, ασχολείται με τη γυμναστική αλλά αγαπάει πάρα πολύ το θέατρο. Γνωριζόμασταν, ήρθαμε πιο κοντά και ξεκινήσαμε να κάνουμε την οικογένειά μας. Και τη διεκδίκησα, και έρωτας με την πρώτη ματιά ήτανε. Ήταν έντονο και το ακολούθησα!

Έγινα πατέρας στα 38. Το πήρα μεγάλος απόφαση. Έχω δύο παιδιά, αγόρια και τα δύο. Στο πρώτο παιδί, στον Γιάννο, υπήρχε το άγχος γιατί ήταν όλα άγνωστα. Έγινα και αγχωτικός και υπερπροστατευτικός. Όταν γεννήθηκε ο Αλέξανδρος τα πράγματα ισορρόπησαν”.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!