Tips για να νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι!


Το σεξ δεν θα ‘πρεπε να μας αγχώνει. Δεν θα ‘πρεπε να μας δημιουργεί κόμπλεξ και στεναχώριες, ούτε να μας κάνει να σκεφτόμαστε αρνητικά. Και – θα το πούμε – για να κάνεις σεξ, αυτό σημαίνει πως είσαι σέξι. Είσαι σέξι για τον σύντροφό σου, και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πόσα ακόμα μυαλά μπορεί να σε σκέφτονται κάθε μέρα. Και, ναι, το ξέρουμε πως αυτά όλα είναι ωραίο να τα ακούς, αλλά αν το μυαλό σου και η χαμηλή σου αυτοπεποίθηση έχουν βαλθεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα, δεν έχουν και πολλή σημασία…

Αντ’ αυτού, ορίστε μερικές τέλειες συμβουλές για να πετάξεις μακριά σου κάθε ανασφάλεια, και να νιώθεις πιο σέξι από ποτέ, κάθε φορά που πέφτεις στο κρεβάτι.

Φόρα σέξι εσώρουχα
Θα νιώσεις τέλεια. Θα δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, με τα πιο σέξι σημεία σου να τονίζονται και θα ερωτευτείς τον εαυτό σου. Κι ας μην αναφερθούμε στο πόσο θα ανάψεις τον σύντροφό σου την ίδια στιγμή.

Σβήσε τα φώτα
Ναι, αν θες τόσο πολύ να τα σβήσεις, κανείς δεν σε σταματάει. Χαμήλωσε τον φωτισμό, και οι σκιές θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα με το σώμα σου. Έτσι, μπορείς σταδιακά να αρχίσεις να αγαπάς τον εαυτό σου όλο και περισσότερο κάθε μέρα.

Παιχνίδια ρόλων
Ξέρεις τι είναι σέξι; Η ηθοποιία. Ειδικά αν δεν έχεις κάποιον σκηνοθέτη πάνω απ’ το κεφάλι σου να φωνάζει οδηγίες. Διαλέξτε ένα σενάριο, ντυθείτε καταλλήλως και απλά διασκεδάστε το. Θα είναι σούπερ αστείο, αλλά την ίδια στιγμή εντελώς καυτό.

Λίγη μουσική;
Άκου μουσική που σε ανεβάζει πριν κάνεις σεξ. Ή, ακόμα καλύτερα, βάλε σέξι μουσική να παίζει ενώ το κάνετε, και η διάθεσή σου αμέσως θα αλλάξει.

Μην υποτιμάς την όσφρηση
Ακόμα κι αν μείνεις εντελώς γυμνή, θα ξέρεις ότι φοράς το άρωμά σου, και το άρωμά σου μπορεί να τον τρελάνει. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να συνδέουν μυρωδιές με πρόσωπα και καταστάσεις, οπότε φρόντισε να του θυμίζεις ότι μυρίζεις σαν… σεξ!

Πιάσε τα ηνία
Οι άντρες λατρεύουν όταν η γυναίκα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Μόλις δεις τις αντιδράσεις του αφού είσαι από πάνω του και ορίζεις εσύ και μόνο εσύ τι γίνεται, θα νιώσεις την αυτοπεποίθησή σου να πετάει στα ουράνια.

Και το περιβάλλον μετράει
Θα νιώσεις ακόμα καλύτερα αν ο χώρος που κάνεις σεξ – ή, ας είμαστε ειλικρινείς, ο χώρος που ζεις, αυτή η συμβουλή αγγίζει κάθε πτυχή της καθημερινής σου ζωής – είναι καθαρός και τακτοποιημένος. Φτιάξε ατμόσφαιρα με ένα-δυο κεριά, και είσαι έτοιμη!

Φτιάξε τα μαλλιά σου
Για ποιον λόγο οι άνθρωποι νιώθουμε καλύτερα στη στιγμή αν τα μαλλιά μας είναι φτιαγμένα; Δεν έχουμε ιδέα, αλλά ξέρουμε πως είναι μια τεράστια αλήθεια, και δεν σκοπεύουμε να την αμφισβητήσουμε.

Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλες
Ούτε με την πρώην του, ούτε μ’ εκείνη που κοίταξε στον δρόμο, ούτε με καμία. Είσαι ο εαυτός σου, είσαι υπέροχη και αυτή τη στιγμή κάνει σεξ μαζί σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το απολαύσεις…

Πηγή: in2life.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!