Τίποτα δε μένει κρυφό στη Μύκονο!

Το νέο καυτό ζευγάρι της ελληνικής showbiz


Η Αγγελική και ο Σάββας επέλεξαν τη Μύκονο για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τα μπάνια τους. Ερωτευμένοι και διαχυτικοί δεν σταμάτησαν τα χάδια και φιλιά μέχρι που αντιλήφθηκαν τον φωτογραφικό φακό! Αμέσως πήραν θέση άμυνας και έκατσαν πλάτη με πλάτη, αποφεύγοντας όποια διαχυτικότητα και προσπαθώντας να κρατήσουν τα προσχήματα, όσο μπορούσαν δηλαδή!

Ακόμη και στις φωτογραφίες από το δείπνο του ζευγαριού, αλλά και στις βόλτες στα Ματογιάννια παρέα με τη Νεσχάν Μουλαζίν και τον αγαπημένο της, Γιάννη Σιδεράκη, η Αγγελική με το που καταλάβαινε την παρουσία δημοσιογράφων και παπαράτσι προσπαθούσε να μη δίνει τροφή για σχόλια, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε!

Από την πλευρά της η Αγγελική έχει επιλέξει να μην κάνει καμία δήλωση, υιοθετώντας μια διαφορετική θέση στη νέα της σχέση! Έχει καταλάβει ότι η υπερέκθεση του προηγούμενου δεσμού της με τον Κώστα Μηλιωτάκη δεν είχε καλά αποτελέσματα, με την ίδια να φοβάται να εκτεθεί ακόμη μια φορά, ιδιαίτερα μετά την ακύρωση του γάμου της και το χωρισμό της από το σύντροφο και δεύτερο πατέρα του αγαπημένου της γιου, Μπαμπίνου!

Έτσι σήμερα η Αγγελική, όσο ερωτευμένη και ευτυχισμένη κι αν είναι στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή, δεν κάνει καμία δήλωση που μπορεί να μετανιώσει! Ακόμη και αν είναι σίγουρη, ακόμη και αν διαδικτυακά δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να ανεβάσει κοινές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, θα αργήσουμε να ακούσουμε από το στόμα της ότι είναι μαζί και θα αρκεστούμε στο να τους βλέπουμε.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!