TikTok: Μήνυσε τους γονείς της διότι την γέννησαν χωρίς την συγκατάθεσή της


«Φωτιές» άναψε στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι μήνυσε τους γονείς της, επειδή την γέννησαν χωρίς την συγκατάθεσή της.

Η Kass Theaz είναι μια σατιρική Tiktoker που ανεβάζει συχνά τέτοια βίντεο με χιουμοριστική πάντα διάθεση. «Δεν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου πριν γεννηθώ για να μάθουν αν πραγματικά ήθελα να έρθω στον κόσμο», ανέφερε.

Μάλιστα, εξήγησε ότι εκείνη δεν αντιμετώπιζε τέτοιο θέμα, πολύ απλά επειδή είχε υιοθετήσει τα δικά της παιδιά. «Δεν φταίω εγώ που βρίσκονται εδώ. Αν είσαι έγκυος πρέπει να πας σε ένα μέντιουμ και να ρωτήσεις το παιδί σου αν θέλει να έρθει στον κόσμο», συνέχισε.

Ασφαλώς και το βίντεο της Kass είχε χιουμοριστική διάθεση, ωστόσο κατάφερε να μπερδέψει τους ακόλουθούς της, για το αν μιλάει σοβαρά ή όχι. Αρκετοί ήταν αυτοί που… τσίμπησαν και αντέδρασαν.

Ωστόσο, πολλοί έσπευσαν να καταλάβουν ότι αστειευόταν και εκτίμησαν το χιούμορ της. «Το καλύτερο αστείο της ημέρας», είπε ένας χρήστης. Ένας άλλος έγραψε, «χα χα είσαι αστεία, διασκεδάζω με τον αριθμό των μπερδεμένων ανθρώπων στα σχόλια».

Το βίντεο έχει γίνει viral στο TikTok με περισσότερες από 2 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια.

@isatandstared Replying to @JCNCLP ♬ original sound – Kass Theaz

πηγή: gazzeta.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!