Τι θα γίνει από του χρόνου με την πρωινή ζώνη;

Διαβάστε αναλυτικά!


Αλλαγές πρόκειται να συμβούν από του χρόνου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νίκου Γεωργιάδη μέσω του προσωπικού blog του, που διατηρεί.

Συγκεκριμένα, αύριο Παρασκευή ο Πέτρος Κωστόπουλος, όπως όλα δείχνουν, θα πει την τελευταία του «Καλημέρα» και θα αποχαιρετήσει το πρωινό κοινό. Η σεζόν για το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά, απ’ ότι φαίνεται ολοκληρώνεται την επόμενη βδομάδα.

Ας αρχίσουμε με τις συζητήσεις του Μεγάλου Καναλιού για την επόμενη σεζόν. Οι ιθύνοντες του καναλιού αναμένεται να πάρουν μία απόφαση μέσα στις επόμενες μέρες και κατά πάσα πιθανότητα, η Τζένη Μπαλατσινού θα παραμείνει στην πρωινή ζώνη -μιας και έμειναν ευχαριστημένοι-. Όσο τώρα για τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο ίδιος δεν γνωρίζει ακόμη το τηλεοπτικό του μέλλον. Δηλαδή, αν θα παραμείνει στην πρωινή ζώνη ή αν μετακομίσει στο άλλο άκρο, την βραδινή ζώνη.

Να θυμίσουμε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε έρθει σε συζητήσεις με τον πρώην διευθυντή προγράμματος και είχαν συμφωνήσει να αναλάβει βραδινή εκπομπή. Πάντως, οι φήμες λένε, ότι του χρόνου η πρωινή ζώνη, θα είναι θέμα γυναικείο.

Ας περάσουμε στον ΑΝΤ1 τώρα, στο πάνελ θα παραμείνει σίγουρα η Σάσα Σταμάτη. Μάλιστα, πρόταση έχει γίνει από τους δύο παρουσιαστές στην Μαίρη Συνατσάκη, η οποία είχε και συμβόλαιο με τον σταθμό. Παρόλα αυτά βέβαια, έμεινε εκτός σεζόν στο δεύτερο μισό της σεζόν.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!