Τι συμβαίνει πραγματικά με TheVoice και ΑΝΤ1; Ο Καλημέρης αποκαλύπτει

«Ψάχνουμε να βρούμε ποιος το έχει για να μιλήσουμε μαζί του. Aγνοούνται τα ίχνη του. Το Voice δεν το έχουμε ξεγράψει». O Καλημέρης δίνει στοιχεία για το The Voice.


Ο Τζώνη Καλημέρης, ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1, βρέθηκε καλεσμένος στη δεύτερη εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν θα μπορούσε παρά να μιλήσει για το τηλεοπτικό προϊόν που πρόσφερε νούμερα τηλεθέασης και έσοδα στον ΑΝΤ1, αλλά πια δεν το έχει.

Ο Καλημέρης μίλησε για το τι συμβαίνει με την τύχη του The Voice, τι συμβαίνει με το κανάλι και προσπάθησε να δώσει μία απάντηση που είναι πιο ξεκάθαρη από όσα έχουν ειπωθεί.

«Το βέβαιο είναι ότι δεν θα το έχουμε εμείς. Δεν ξέρω αν το χάσαμε, απλώς τα ίχνη του “Voice” αγνοούνται! Δεν ξέρουμε που είναι το Voice. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ήμασταν στις διαπραγματεύσεις και κάποια στιγμή μας πληροφόρησε η εταιρία που έχει τα δικαιώματα ότι το Voice αγοράστηκε από κάποιον άλλον, δεν μας ενημέρωσε από ποιον, για την Ελλάδα και κάποιες άλλες χώρες.

Από τότε το Voice αγνοείται. Ψάχνουμε να βρούμε ποιος το έχει για να μιλήσουμε μαζί του και αγνοούνται τα ίχνη του.

Το Voice δεν το έχουμε ξεγράψει απλά πραγματικά σου λέω, είναι η πρώτη φορά στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία, στην ιδιωτική τηλεόραση που δεν έχω απάντηση. Μπορώ να σου απαντήσω για τα πάντα, θεωρώ ότι είμαι από τους καλά πληροφορημένους ανθρώπους της τηλεόρασης, αλλά δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση.

Δεν ξέρω τι γίνεται, δεν ξέρω που είναι. Δεν έχω ιδέα!»ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!