Tι σχέση έχει ο Γιάνης Βαρουφάκης με την Eurovision και την Μαρία Έλενα Κυριάκου; [εικόνες]

Με διάθεση χιούμορ (προφανώς) η Wall Street Journal θα ήθελε τους στίχους του One last breath, που στείλαμε στη Eurovision, να το είχε γράφει ο Βαρουφάκης! Τι λέει.


Ο τύπος της Αυστρίας υποδέχτηκε την Μαρία Έλενα Κυριάκου και το «One last breath», με τον καλύτερο τρόπο μιας που εφημερίδες και περιοδικά κυκλοφόρησαν με διθυραμβικά δημοσιεύματα για τη φωνή της, για τις πρόβες της ομάδας που έχει αλλάξει το κλίμα και έχει ανατρέψει τα ως τώρα προγνωστικά, τα οποία είχαν στο περιθώριο την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντάς την «μη υπολογίσιμη δύναμη στη φετινή Eurovision», όπως αναφέρεται και το INFE Greece, η ιστοσελίδα του Ελληνικού Fan club της  Eurovision.

Με την Ελληνική συμμετοχή ασχολήθηκε και η Wall Street Journal, που αφιέρωσε σελίδες για να σχολιάσει τις συμμετοχές όλων των χωρών στη 60η Eurovision κάνοντας όμως, σύνδεση με την πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κάθε μία χώρα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

upl5559b3e185d3c

Στο δημοσίευμα, βέβαια, έχει θέση και η Ελλάδα με το «One last breath», που όπως γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, «δεν είναι και δύσκολο να συνδέσει κανείς την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με το τραγούδι , ωστόσο, θα μπορούσε να ανταποκρίνεται ακόμα πιο πολύ στην πραγματικότητα σε περίπτωση που είχε γράψει τους στίχους ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης»!

Το διαβάσαμε στο thetoc.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!