Τι κοινό έχει ο Calvin Harris με τον Δημήτρη Σταρόβα;

Tην είδε ελληνικά ο Calvin ο Σουηδός!

Καλή είναι η Σουηδία, αλλά κι αυτή μέχρι ενός σημείου. Όταν βλέπεις τον άλλον να σε προκαλεί διαρκώς, θα αφήσεις τους καλούς τρόπους και την ανωτερότητα και θα πάρεις το highway. Ο Calvin Harris είχε επιλέξει να το πάει σεμνά και ταπεινά, αλλά βλέποντας όλα αυτά που κάνει η Taylor Swift δεν άντεξε. Τέρμα το καλό παιδί, τέρμα η σιωπή. Τώρα παίρνουν σειρά οι πράξεις. Η πρώτη πράξη που θα κάνει ο Harris είναι ένα τραγούδι εμπνευσμένο από το apisti.com του Σταρόβα (sic).

Όπως η Taylor βγάζει τραγούδια για εκείνους που την παράτησαν – έτσι συνέβαινε μέχρι τα τώρα – έτσι και ο Harris θα βγάλει ένα τραγουδάκι για εκείνη, τον Tom και την απιστία. Σύμφωνα με το TMZ, ο 32χρονος dj και παραγωγός έχει έτοιμο το κομμάτι και θα έχει τον John Newman ως τη φωνή του. Μάλιστα, δεν θα είναι ένα τραγούδι με υποκείμενο τον Harris, αλλά από την οπτική του Tom Hiddleston.

Κάποιοι στίχοι έχουν δει το φως της δημοσιότητας και είναι κυριολεκτικό φαρμάκι. «Δεν θα πεις σε κανέναν φίλο σου για μένα», «Έκρυψες το όνομα μου στο τηλέφωνο για να με παίρνεις και να μου λες ότι περνάς μια κόλαση. Άστον μόνο του και κλείσε δωμάτιο ξενοδοχείου» είναι δύο χαρακτηριστικά δείγματα και σίγουρα θα ανάψουν τα αίματα μόλις κυκλοφορήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Harris δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Hiddleston. Ο στόχος του είναι η Taylor.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!